Formation

Speed Business Meeting: Meet our Trainers!

L'événement est terminé.

Aflati noutatile propuse in agenda de toamna si definim impreuna programe de formare personalizate

 

Prin aceasta editie Speed Business Meeting ne adresam reprezentantilor HR (Directori HR, Manageri HR, Directori Formare, Manageri Learning&Development/Training) interesati sa cunoasca oferta Centrului de Formare CCIFER si sa inteleaga demersul pe care CCIFER il propune pentru a le oferi formari personalizate, in functie de nevoile lor de formare.

In plus, acest eveniment constituie un bun prilej pentru lansarea agendei de toamna, cuprinzand toate formarile propuse de CCIFER pana la sfarsitul anului.

In cadrul Centrului de Formare CCIFER colaboram cu peste 70 de formatori, oferind un catalog divers de traininguri si ateliere pentru formarea specialiştilor şi a personalului de conducere.

Fiind permanent preocupati de dezvoltarea tematicii, acoperim arii de competente dintre cele mai diverse: Management si Leadership, Comercial si Achizitii, Comunicare si Marketing, Problem solving, Tehnic, Resurse umane etc.

Data:18 septembrie 2018 (9:30-11:30)

Loc: Centrul de Formare CCIFER – Ethos House, 240 B, 3ème étage, Bucarest

Speed Business Meeting este un model de networking care ofera participantilor posibilitatea de a se intalni intr-un cadru structurat care ofera premisele pentru dezvoltarea de noi relatii de afaceri.

Fiecare reprezentant HR din cadrul companiilor are posibilitatea de a avea intre 5 si 7 intalniri a cate 10 minute in care isi pot expune nevoile de formare specifice companiei pe care o reprezinta, primind solutii adaptate cerințelor lor, concepute de formatori atent selectati in cadrul Centrului de Formare CCIFER.

Aceasta actiune reprezinta primul pas in stabilirea de noi relatii de colaborare intre reprezentantii HR din cadrul companiilor si trainerii colaboratori CCIFER - participantii se prezinta, fac schimb de carti de vizita, ceea ce le permite sa se cunoasca mai bine si sa indentifice eventuale oportunitati de colaborare pentru programe de formare viitoare.

Conditii de participare:

Participarea este gratuita, dar inscrierea este obligatorie. Va rugam sa ne confirmati participarea prin completarea formularului de pe site sau la adresa: formari@ccifer.ro

 

Partager cette page Partager sur FacebookPartager sur TwitterPartager sur Linkedin

Fermer

Vous débutez à l'export ?