Anca CovaciuArhitect al Invatarii

Anca Covaciu este Consultant senior, Trainer si Coach certificat in HR, Dezvoltare Manageriala si Organizationala. Cu o experienta de 20 ani in domeniul privat ca si Director de HR, Anca a sprijinit echipe si lideri din toate nivelurile organizationale, inclusiv Directori Generali in companii internationale precum: 3M Corp, Hoffmann La Roche, Zentiva/Sanofi, Enel, Novartis si Alcon in Romania si CEE (Slovenia, Croatia, Bosnia, Serbia, Bulgaria, Macedonia, Ucraina). A obtinut importante premii locale si internationale pentru programe de Motivare si Retentie a angajatilor  (3M Corp) si Optimizare Organizationala pt Cresterea Afacerii (Alcon).

Anca a lucrat si in sectorul ONG pentru educatie si piata muncii si este autor de programe de dezvoltare si trainer pentru programe finantate de UE. Anca acorda consultanta pentru (re)organizarea afacerii pentru dezvoltare si crestere micilor intreprinzatori din Romania aflati in etapa de start-up sau de crestere.

Este absolventa a Institutului Politehnic Bucuresti si a programului MBA al Washington University US si ASEBUSS Romania. Detine formari la Universitatile Bradford si Durham din UK pentru Dezvoltare Manageriala si Antreprenoriat. Este Coach certificat (ICA Australia si ANC Romania), Consultant autorizat in management (ANC Romania) si utilizator certificat al instrumentelor de Evaluare Psihometrica (SHL).

Partager cette page Partager sur FacebookPartager sur TwitterPartager sur Linkedin

Fermer

Vous débutez à l'export ?