Calin ILEPresedinte Asociatia Hotelierilor din Romania

Am inceput cariera in domeniul hotelier odata cu terminarea Facultatii de Turism din cadrul ASE in 1995, prin angajarea in cadrul grupului Continental Hotels. In 1997 la doar 25 de ani am fost numit director executiv al Hotelului Continental din Bucuresti fiind la vremea aceea unul din cei mai tineri manageri de pe piata. Ulterior , am intrat in grupul ACCOR unde am participat in calitate de Director Executiv la deschiderea primului IBIS din Romania, pe urma am deschis ca si Director General Hotelul IBIS din Constanta iar astazi lucrez ca director General al Hotelului IBIS Gara de Nord.

Studiile din tara au fost completate cu formari in strainatate ( HotelSchool den Hague , Academia Accor- Evry Paris,) contibuind impreuna cu experienta practica castigata in timp la formarea mea profesionala. In noiembrie 2011,  Forumul Ospitalitatii din turism HTB m-a desemnat Hotelierul Anului 2011 onoare deosebita in conditiile in care in precedentele 4 editii premiul respectiv fusese acordat exclusiv managerilor straini din Romania.

In perioada 2010-2012 am colaborat cu Facultatea de Turism unde am sustinut un curs de  Management al  Destinatiei Turistice .

Din Decembrie 2015 am fost ales presedintele FIHR- Asociatia Hotelierilor din Romania.

Cred cu tarie in potentialul turismului romanesc pe care insa numai prin implicare si seriozitate vom reusi sa-l valorificam.

Partager cette page Partager sur FacebookPartager sur TwitterPartager sur Linkedin

Fermer

Vous débutez à l'export ?