Membri

GRUIA DUFAUT Avocați a asistat GROUPE ATLANTIC, unul dintre liderii europeni din sectorul HVAC la intrarea pe piața din România

Cabinetul de avocat GRUIA DUFAUT a asistat GROUPE ATLANTIC în achiziția unui teren și a unei hale industriale în parcul industrial PWP BUCHAREST NORTH din Ariceștii Rahtivani, județul Prahova, cu scopul demarării producției de echipamente HVAC (încălzire, ventilație și aer condiționat).

Echipa de avocați GRUIA DUFAUT a fost formată din Cristina Bojică, Partener, Teodora Koletsis, Partener, Gabriela Popescu, Avocat Senior specializat în drept societar și Florin Dogaru, avocat specializat în drept imobiliar.

« Achiziția imobiliară făcută recent de GROUPE ATLANTIC în România reprezintă o investiție semnificativă în economia locală și întărește, totodată, poziția acestui grup în regiune. Ca avocați, am furnizat servicii de due diligence juridic și imobiliar, precum și asistență în elaborarea și negocierea contractelor. Vom continua să asistăm GROUPE ATLANTIC în implementarea proiectului său, acoperind diverse alte aspecte de țin de dreptul construcțiilor, dreptul contractelor sau dreptul muncii. Finalizarea cu succes a acestei tranzacții a demonstrat încă o dată experiența și competența echipei noastre de avocați în furnizarea de servicii juridice de înaltă calitate clienților internaționali », a declarat Dana Gruia Dufaut, Avocat fondator al cabinetului.

« După o primă etapă de investiții, finalizată cu succes, suntem optimiști cu privire la capacitatea noastră de a începe producția în România în cele mai bune condiții și în termenele impuse. Investiția în noua unitate de producție ne va permite să ne extindem oferta de echipamente HVAC în regiune, beneficiind de o forță de muncă locală foarte calificată”, a declarat Tomasz Juda, directorul noului sit din România.

GROUPE ATLANTIC, de origine franceză, a fost fondat în 1968 și a devenit unul dintre liderii europeni în sectorul HVAC (încălzire, ventilație și aer condiționat), cu 13,000 de colaboratori prezenți pe 4 continente, 31 de sit-uri industriale, dintre care jumătate în Franța, 3,2 miliarde de euro cifră de afaceri, 10 milioane de produse fabricate/an și un portofoliu de mărci renumite (Atlantic, Ideal, Thermor, ACV, Sauter, Ygnis etc.).

GROUP ATLANTIC are ca misiune de a răspunde nevoilor esențiale de îmbunătățire a sănătății și bunăstării în locuințe și sectorul serviciilor, prin soluții și sisteme de încălzire, răcire și calitatea aerului interior. GROUPE ATLANTIC este un actor major în tranziția către emisii scăzute de dioxid de carbon în sectorul construcțiilor, angajat pe întregul ciclu de viață al produselor (fabricație, consum de energie, reparare și reciclare).

Parcul Industrial PWP BUCHAREST NORTH din Ariceștii Rahtivani, Prahova, situat la o distanta de 40 km nord fata de aeroportul București-Otopeni, este dezvoltat și administrat de grupul belgian ALINSO GROUP si este unul dintre cele mai moderne din Sud-Estul Europei, având o suprafață totală de peste 300 de hectare (3 km²) și găzduind deja peste 75 de companii de talie internațională.

 

Despre Cabinetul GRUIA DUFAUT

Cabinetul de avocat GRUIA DUFAUT, cu sedii la Paris și București, oferă o gamă largă de servicii juridice specializate pentru companii, care includ consiliere și reprezentare juridică în materii precum dreptul societar, dreptul imobiliar, dreptul muncii, dreptul concurenței, dreptul proprietății intelectuale, dreptul fiscal și alte domenii conexe. Cabinetul este recunoscut pentru expertiza sa în domeniul consultantei și tranzacțiilor comerciale, oferind servicii juridice complete, de la asistență în negocieri și due diligence până la implementarea tranzacției și rezolvarea eventualelor litigii.

Din 2019, GRUIA DUFAUT este partener selectat de Business France Team Export, dispozitivul public francez de acompaniere a companiilor locale în activitatea lor de dezvoltare internațională, pentru a furniza servicii juridice specifice pentru firmele interesate de a pătrunde pe piața din România.

 

Plus d'actualités

Noi membrii

ASOCIATIA TECH STATION

Tech Station este o comunitate de experți pentru dezvoltarea și finanțarea ecosistemului IT și digital franco-român.

Bilantul evenimentului

Retour sur: Business Tour Târgu-Mureș

🎉 Business Tour-ul la Târgu-Mureș, primul eveniment regional marca #CCIFER din acest an, s-a încheiat după 2 zile pline de explorare, interacțiune,...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !