Bilantul evenimentului

#LEBRIDGE A ADUS ÎMPREUNĂ START-UP-URI ACCELERATE DE ORANGE FAB CU COMPANII DIN COMUNITATEA DE BUSINESS FRANCO-ROMÂNĂ

Aflat la a doua ediție, hub-ul de inovație și tehnologie, #LeBridge, organizat de CCIFER, a creat oportunitatea de schimb de expertiză dintre 5 start-up-uri dezvoltate pe platforma Orange Fab și companii remarcabile din comunitatea de afaceri franco-română.

#LeBridge este un concept internațional, găzduit de țări precum Marea Britanie, Italia, Elveția, cu scopul de a accelera inovația tehnologică în business.

Florin Popa, Director de Business Orange România: “Inovația este un proces care nu are finalitate dacă nu are acces la tehnologie. Orange este un astfel de partener, alături de clienții noștri cu care co-inovăm, asigurând start-up-urilor un întreg ecosistem de tehnologie, cu acces la mentorat”.

Monica Obogeanu, Startup Programs Manager, Orange România: „Lucrăm cu 40 de start-up-uri  și am investit 2,2 milioane de euro în produse și servicii de la startup-urile tehnologice incluse în program”.

  • FieldOS (People & Future 2work) aduce soluții intuitive care ajută în gestionarea integrată a bunurilor unei companii de către echipele de mentenanță.
  • Telios Care oferă servicii complete de telemedicină, după un model de business preluat din Statele Unite ale Americii în servicii de asistență medicală la distanță. Redefinește standardele pentru serviciile medicale, prin tehnologie și soluții care îmbunătățesc experiența beneficiarilor. De la organizații mari, la companii mici, Telios Care oferă angajaților consultații de specialitate și recomandări de tratament, în orice zi și la orice oră, fără nevoia unei vizite la un cabinet medical sau camera de urgență.
  • Colaborare cu asigurator
  • Soluție integrată cu 3 lanțuri de farmacii
  • 82% dintre vizitele medicale sunt în mediul online
  • 200.000 de abonați în 5 ani
  • 150 de medici care acoperă 25 de specializări, 35 asistente medicale
  • În 2023 se va deschide la Cluj prima clinica hibrida din regiunea de Sud-Est a Europei
  • Zevo Tech dezvoltă tehnologii în domeniul transcrierii, sintezei și prelucrării vorbirii și a limbajului natural folosind algoritmi de Inteligență Artificială și Machine Learning. Este un start-up pornit ca spin-off din Laboratorul de Cercetare Speech & Dialogue, din cadrul Universității POLITEHNICA din București, având în spate o echipă formată din profesori și cercetători doctori în inteligența artificială. Produsele Zevo Tech sunt utile în domenii precum transcrierea conversațiilor și identificarea vorbitorilor, sintetizarea mesajelor din text în audio sau identificarea emoțiilor și sentimentelor din vorbire.
  • Securifai utilizează algoritmi AI care automatizează analiza în timp real a sistemelor clasice de supraveghere video, acoperind următoarele scenarii: detectarea, recunoașterea și anonimizarea feței, detectarea pulsului, identificarea emoțiilor faciale, a evenimentelor anormale, a bagajelor abandonate, tracker de pietoni şi alte obiecte (mașini, animale etc.), citirea numărului de înmatriculare auto etc.
  • 21 de algoritmi dezvoltați
  • Industrii vizate : retail, construcții, auto
  • Clienți existenți pe 6 piețe
  • Core Antivirus este un produs de ultimă generație, extrem de rapid și performant care consumă puține resurse, oferă protecție în timp real, scanări manuale și programate, protecție Cloud și o interfață pentru configurare la distanță. Utilizează Inteligență Artificială (AI) avansată care detectează și blochează instantaneu cele mai noi amenințări (Zero-Day, Amenințări Persistente Avansate, Aplicații Potențial Nedorite, Exploit-uri) înainte ca acestea să provoace daune dispozitivului. De asemenea, CORE Antiviturs oferă un produs recunoscut ca soluție anti-malware legitimă, obținând Premiul VB 100% (2020) și Premiul OSPAS pentru securitate cibernetică (2019).

Evenimentul, organizat în 25 octombrie, în noul sediu Orange din inima Capitalei, a reunit antreprenori cu profesioniști din companii remarcabile, membri CCIFER, cu produse și servicii recunoscute de clienți pe plan internațional. Startup-urile au avut ocazia de a interacționa și programa viitoare întâlniri pentru a schimba experiențe.

Comunitatea de business și-a dat întâlnire seara la un nou Pot, organizat de CCIFER și susținut de Orange, deschis de Francois Coste, Președinte CCIFER, ES Laurence Auer, Ambasadorul Franței în România, și Liudmila Climoc, CEO Orange. Evenimentul de networking s-a bucurat de multă tehnologie, prin prezența a doi roboți, Escu și Nero, care au făcut deliciul serii printre invitați.

Plus d'actualités

Bilantul evenimentului

Retour sur: Business Tour Prahova

🚗Incursiunea #BusinessTourCCIFER a continuat  în județul Prahova. Alături de noi au fost peste 40 de participanți care s-au bucurat de oportunitatea...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !