Actualitatile membrilor  •  Parteneri  •  Membri

Loginro.com - Brain regain pentru industria tech din Romania

Loginro.com aduce impreuna top 100 dintre cele mai puternice companii tech din RO, cu joburi complexe si un ghid vibrant de relocare si de a trai in Romania pentru a le oferi profesionistilor plecati (aprox 40,000 de profesionisti tech din diaspora), dar si celor din RO (aprox 140,000) o imagine asupra calitatii software-ului si solutiilor dezvoltate aici, joburilor complexe si calitatii vietii.

Scopul nostru este acela de a capitaliza pe talentul IT-ului romanesc local, de a crea o comunitate functionala, vie, de a semnaliza corect potentialul domeniului din punctul de vedere al calitatii resurselor umane si nu doar al numarului de resurse. Ambitia de termen lung este cea de a contribui la asezarea solida a Romaniei pe harta IT-ului global, de a hrani curentul „brain regain” pentru Romania, de a imbunatati ratingul de tara in lumea profesionistilor in IT.                             

Conceptul se bazeaza pe mecanisme de atragere si engagement care au fost validate in piata de talent tech in ultimii 10 ani si se doreste a fi un marketplace pentru toate joburile complexe si relevante din industria tech din Romania.        

Aproape 50 de companii s-au alaturat deja in proiectului in numai 4 saptamani de la lansarea invitatiei. Lansarea platformei va avea loc la finalul lunii aprilie iar companiile interesate sa participe ne pot contacta la contact(@)loginro.com.

 

Plus d'actualités

Bilantul evenimentului

Retour sur: Business Tour Prahova

🚗Incursiunea #BusinessTourCCIFER a continuat  în județul Prahova. Alături de noi au fost peste 40 de participanți care s-au bucurat de oportunitatea...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !