Bilantul evenimentului

Retour sur: Business Tour & Pot Romcarton

Producția de carton pentru ambalaje: o poveste plină de pasiune la Rossmann România - Romcarton & Ambro . Așa am rezuma atmosfera industrială pe care am descoperit-o alături de comunitatea de business franco-română, în cadrul unui nou Business Tour CCIFER, organizat la sediul Romcarton de lângă București.

Cu un secol de existență, Grupul Rossmann este o afacere de familie, începută în Franța, în 1922. Prin achiziția Romcarton, în 1990, și, ulterior, a Ambro, la Suceava, Groupe Rossmann este prima privatizare din România.

85% din fibra folosită la producția de ambalaje din carton ondulat provine din reciclare. Am fost impresionați de procesele automatizate și de nivelul de calitate impus în tehnologiile folosite cu utilaje de ultimă generație. Cu contribuția departamentului de R&D și datorită dotărilor tehnice complexe, clientul poate vizualiza și testa produsul încă din faza de prototip.

Seara am încheiat-o în spiritul franco-român, la un Pot tradițional CCIFER, oferit de membrul nostru, Romcarton, un campion al economiei circulare. Venirea toamnei a adus legume și fructe proaspete de la bio&co, așezate în lădițe de carton fabricate din pasiune de echipele grupului Rossmann la București.

Plus d'actualités

Noi membrii

ASOCIATIA TECH STATION

Tech Station este o comunitate de experți pentru dezvoltarea și finanțarea ecosistemului IT și digital franco-român.

Bilantul evenimentului

Retour sur: Business Tour Târgu-Mureș

🎉 Business Tour-ul la Târgu-Mureș, primul eveniment regional marca #CCIFER din acest an, s-a încheiat după 2 zile pline de explorare, interacțiune,...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !