Comunicare -Presa

Ultimele locuri rămase la programul de pre-accelerare pentru start-up-urile din energie sau smart city

Pentru a beneficia de oportunitățile oferite de InnoEnergy PRIMER – program de pre-accelerare al rețelei InnoEnergy, start-up-urile și inovatorii care au idei, produse și servicii din domeniul energiei sau din domenii relevante pentru acesta, se pot înscrie până cel târziu la data de 23 ianuarie 2020. Locurile sunt limitate - 15 echipe vor fi selectate să participe la această ediție a programului oferit gratuit de către hub-ul ce reprezintă InnoEnergy în România.

Pe parcursul a cinci zile, respectiv 24, 25, 26, 31 ianuarie și 1 februarie 2020, participanții vor parcurge mai multe sesiuni de teorie și coaching cu mentori experimentați, precum: Cristian Patachia – Sultănoiu (ORANGE Romania), Alexandru Marin (UP Bizz Entrepreneurship Center), Matei Dumitrescu (TechAngels), Marius Mitroi (Ridesafe Technology), Monica Obogeanu (Orange Fab Romania), Marius Bostan (Repatriot).

Partener al acestui eveniment este Camera Franceză de Comerț și Industrie în România (CCIFER), care susține antreprenorii și inovatorii români - “Antreprenoriatul este un motor esențial al economiei unei țări. Pentru dezvoltarea României, care deține deja un număr semnificativ de companii inovatoare, este important să continuăm să le dezvoltăm pe cele existente și să creăm unele noi. Dar acest lucru nu se poate improviza. Sunt necesare competențe și cunoștințe în management, drept, contabilitate, marketing … așadar, existența unui sprijin în aceste arii deseori trecute cu vederea este indispensabilă. Pe lângă faptul că este o punte de legătură între marile companii și antreprenori și facilitează crearea de legături între membrii comunității sale, CCIFER, grație serviciilor dedicate companiilor, în special celor oferite prin Booster, este un sprijin ideal pentru antreprenori”, Christophe WELLER, CEO & Founder Corporate Office Solutions (COS), Membru CA & lider LeBooster, centrul de antreprenoriat CCIFER.

Oportunități majore:

  • La finalul programului, fiecare echipă dezvoltă un set de livrabile care le vor fi utile pentru a aplica la programul de accelerare Highway al rețelei InnoEnergy și sunt documente pe care potențialii investitori le vor solicita. Acestea includ: scrisoare de intenție, strategie de piață, roadmap și peisajul competitiv.
  • Facilitarea accesului la conferința PowerUP, care va fi organizată de către hub-ul InnoEnergy.
  • Posibilitatea de a accesa finanțări și pentru a atrage investiții, în urma participării la program

Organizatori și parteneri:

InnoEnergy este reprezentat în România de Iceberg, care organizează programul, alături de cei doi co-organizatori, Green Energy Cluster și Repom.

InnoEnergy este acceleratorul Comisiei Europene focalizat pe inovare în domeniul energiei, reprezintă o inițiativă a Institutului European de Inovare și Tehnologie (EIT) și este finanțat prin programul Horizon 2020.

Orange România și Innovation Labs susțin programul, contribuind alături de organizatori la realizarea acestuia.

Detalii și înscrieri: https://primer.iceberg.ro/.

Persoană de contact: Alexandra HÎNCU, Communication Champion, InnoEnergy Hub Romania

Telefon: 0748 302 022/ E-mail: alexandra.hincu(@)iceberg.plus

Plus d'actualités

Bilantul evenimentului

Retour sur: Business Tour Prahova

🚗Incursiunea #BusinessTourCCIFER a continuat  în județul Prahova. Alături de noi au fost peste 40 de participanți care s-au bucurat de oportunitatea...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !