Membership extins 12plus2!

Pozitie premium in Anuarul online al membrilor CCIFER! 

Toate companiile membre sunt automat inregistrate in anuarul online al membrilor CCIFER. Acesta propune o functie de cautare in functie de sector sau de cuvinte cheie, conectandu-va imediat cu parteneri de afaceri in toata lumea. Astazi, 37 000 de companii sunt repertoriate in anuarul mondial al membrilor Camerelor Franceze de Comert si Industrie din 125 de tari. 

Alaturandu-va acestei comunitati astazi, beneficiati de o pozitionare premium: timp de 2 luni veti aparea in top position atat in modul de listare alfabetic cat si in rezultatele cautarilor. Acest beneficiu se activeaza din prima zi de membership!

Un banner de promovare pe site-ul CCIFER

Site-ul CCIFER ofera membrilor sai numeroase optiuni de promovare: de la 3 articole gratuite pe an pentru a informa comunitatea despre principalele evenimente din companie si pana la spatii publicitare dedicate. Cu peste 20 000 de vizitatori unici anual si o crestere de 22% fata de anul trecut, site-ul CCIFER este punctul unic de acces la viata comunitatii de business. 

Pentru ca ne mandrim cu fiecare nou membru, va oferim 1 luna de publicitate gratuita pe prima pagina a www.ccifer.ro. Acest beneficiu se activeaza pe baza de programare in functie de prioritatile dumneavoastra si de programarea deja existanta pe site-ul nostru. 

O intalnire cu un membru din comunitate

Organizam 100 de evenimente in fiecare an, tot atatea ocazii de a intalni noi parteneri de afaceri. Accesul la majoritatea acestor evenimente este gratuit. Avem si servicii dedicate de consiliere si punere in contact daca un membru are o propunere de afaceri valoroasa pentru o anumita companie - va ajutam astfel sa va structurati abordarea pentru a avea un impact pozitiv in intalnire. 

Deveniti membru inainte de 1 ianuarie 2022 si aveti posibilitatea de a ne solicita sprijinul pentru a intalni un membru din comunitate. Poate fi urmatorul dumneavoastra client, investitor sau furnizor.  Acest beneficiu se activeaza pe baza de programare - pentru fixarea intalnirii o discutie prealabila va fi fixata cu echipa CCIFER, pentru a intelege scopul si abordarea. 

Descoperiti principalele beneficii ale membershipului !

Raportul de activitate CCIFER 2020-2021

Descoperiti functionalitati din spatiul membrilor!

Cum va conectati online cu urmatorul dumneavoastra client?

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !