Bucarest/ Bucuresti Formare

Formare 2020: Presentation Skills 26-27 fevrier

CCIFER
Ethos House, Calea Floreasca, 240B, étage 3
014475
Bucarest
România

Limba : Roumain

Data limită de înscriere
Marţi 28 Ianuarie 2020 - 12:00

Tarife :
13 places disponibles.

Inscriere *rețineți că înregistrarea evenimentului în calendarul dvs., NU înseamnă înscrierea la eveniment. Dacă doriți să participați la un eveniment, trebuie mai întâi să vă înscrieți.

Save the date! Pregatiti-va sa cunoasteti in detaliu cele mai de impact tehnici pentru sustinerea unei prezentari!

 

A sustine o prezentare atractiva nu este un lucru cu care te nasti, ci este o abilitate pe care o poti dobandi prin invatare si exercitiu. Acest curs iti ofera cadrul ideal de teorie si practica: vom aborda, invata si practica cele mai importante aspecte necesare cuiva sa devina un foarte bun prezentator.

Urmarim ca acest curs sa reprezinte un punct de referinta pentru prezentari de orice forma, sa dezvolte felul in care privesti prezentarile si sa iti asigure o experienta de calitate care sa isi lase amprenta asupra felului in care vorbesti în fata unei audiente.

Iata ce vei invata daca participi la acest training:

 • Vei avea o imagine completa cu privire la ceea ce presupune pregatirea si sustinerea unei prezentari care sa captiveze;
 • Inveti cum sa iti pregatesti si structurezi continutul si ideile principale din prezentare;
 • Intelegi cum sa transmiti un mesaj de impact, care sa ramana in mintea audientei;
 • Inveti cum sa pregatesti si sa utilizezi materialele vizuale atractive, pentru a creste impactul mesajului transmis;
 • Dezvolti, prin exercitiu, tehnici de prezentare verbale si non-verbale pentru o prezenta scenica mai buna;
 • Exersezi capacitatea de a transmite mesaje prin intermediul povestilor bine construite;
 • Inveti cum sa gestionezi stresul si emoțiile atunci cand acestea apar.  

In plus, acest training iti ofera oportunitatea de a constientiza care sunt greselile de evitat atunci cand pregatim si sustinem o prezentare. Prin intermediul activitatilor practice, vei obtine un feedback personalizat care sa te ajute sa constientizezi punctele tale forte si aspectele de imbunatatit, pentru ca la final sa ai un grad mai mare de incredere atunci cand vorbesti în fata unui grup.

Formatorul nostru : Iulian Olariu si-a petrecut ultimii 15 ani pregatind si dezvoltand prezentari pentru toate tipurile de audiente in jurul unei varietati de subiecte. Exemplele personale, impreuna cu abordarea interactiva vor face ca acest training nu doar sa fie o experienta utila, dar si placuta intr-o atmosfera de invatare relevanta in care fiecare participant poate contribui.

Data si loc : 26– 27 februarie 2020 - sediul CCIFER - Ethos House - Calea Floreasca, nr. 240B, etaj 3, sector 1, Bucuresti

Tarif :

 • 220 euro +TVA pentru membrii CCIFER,
 • 240 euro+TVA pentru non-membrii CCIFER

Publicul tinta : acest curs se adreseaza tuturor persoanelor care se afla in ipostaza de a sustine prezentari convingatoare de business indiferent de domeniu.

   

  Modalități de acces

  Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin