Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei

Coalitia  pentru Dezvoltarea Romaniei (CDR) este o initiativa privata, apolitica, construita ca un acord de colaborare prin participarea colectiva a membrilor sai. Membrii Coalitiei contribuie voluntar cu resursele si expertiza necesara formularii unor opinii comune cu privire la politici publice cu impact asupra mediului de afaceri. Coalitia reuneste in total 45 de organizatii sau membrii asociati.  Descarca Guideline

Scop -  Scopul Coalitiei este de a oferi o baza coerenta pentru consultare cu Guvernul si alte institutii publice pe teme care au impact asupra climatului economic si de afaceri din Romania. Coalitia a semnat un Memorandum de Colaborare cu Guvernul. 

Coordonare - Coordonarea Coalitiei este asigurata de un Comitet de Pilotaj format din reprezentantii Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR), Camerei de Comert Americane in Romania, (AmCham), Camerei de Comert Franceze in Romania (CCIFER), Camerei de Comert si Industrie Romano-Germana(AHK), Consiliul Investitorilor Straini (FIC) si Romanian Business Leaders (RBL).

Coordonare - File

Membri - CDR este compusa din 20 de asociatii de business si camere de comert, avand in acelasi timp și 25 de membri observatori.

Task Forces - Pentru a-si atinge obiectivele, Coalitia isi desfasoara activitatea prin intermediul a 13 grupuri de lucru tematice conectate cu agenda economica, precum si cu cea extinsa interconectata a ministerelor. Aceste grupuri de lucru sunt coordonate de lideri experti in domeniu si alcatuite din reprezentanti la nivel de management din companiile organizatiilor membre. 

Task Force - File

CDR in 2018 

Coordonare Actuala - Incepdnd din 1 iulie 2018, coordonarea Coalitiei a fost preluata de CCIFER prin Adela Jansen, director RH BRD si membru al biroulului executiv CCIFER.

 

 

Coordonator: Adela Jansen
coordonator@coalitia.org

Secretariat: Denisa Bratu
denisa.bratu(@)coalitia.org

FIC: office(@)fic.ro

AmCham: amcham(@)amcham.ro

RBL: contact(@)rbls.ro

AOAR: aoar(@)aoar.ro

CCIFER: ccifer(@)ccifer.ro

AHK: drahk(@)ahkrumaenien.ro

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin