Noi membrii

PURE PSYCHOLOGY

PURE PSYCHOLOGY este o companie franceză care oferă servicii de psihoterapie, suport psihologic și formare profesională pentru profesioniști și persoane fizice vorbitori de franceză și engleză.

Fondată în 2023 de către Simon COULET-KHALIFA, compania s-a născut din pasiunea sa pentru psihologie și comportamentele adictive, după o carieră de aproape 10 ani în managementul proiectelor internaționale. Simon deține o licență și un master în psihologie clinică și psihoterapii, specializându-se în tratamentul tulburărilor de dependență, cu formare suplimentară la University of South Florida (SUA).

Din momentul înființării sale, PURE PSYCHOLOGY oferă profesioniștilor și persoanelor fizice psihoterapie și suport psihologic. În 2024, compania a lansat dezvoltarea programelor de formare pentru întreprinderi, concentrându-se pe promovarea utilizării raționale a ecranelor. Aceste programe de formare, compuse din mai multe module, sunt oferite în limba franceză și engleză, în România, Franța și în alte locuri din Europa.

Rezumat al serviciilor:

PURE PSYCHOLOGY oferă o gamă extinsa de servicii de psihoterapie și suport psihologic, adaptate nevoilor individuale ale fiecărui client. Domeniile noastre de expertiză includ managementul tulburărilor de dependență, sănătatea mentală la locul de muncă, riscurile psihosociale și sunt aliniate la abordarea Calității Vieții în Muncă și Prevenirea Riscurilor Psihosociale.

Oferim, de asemenea, formare personalizată pentru întreprinderi, în scopul promovării unei utilizări echilibrate a ecranelor și îmbunătățirii bunăstării angajaților.

Informații de contact:

PURE PSYCHOLOGY este în prezent situată în Franța.

Contact: Simon Coulet-Khalifa, Președinte al PURE PSYCHOLOGY

E-mail: simon.coulet@gmail.com

Telefon: +33 6 87 37 78 71

Website : - Pentru persoane fizice: https://simon-coulet-psychologue.com 

- Pentru întreprinderi: în construcție

Sedii:

- București: Campus 6.1, Bulevardul Iuliu Maniu 6L, București 061072, România

- Paris

o Birou: 57, Boulevard Soult, 75012 Paris

o PURE PSYCHOLOGY (poștă): 6, rue d’Armaillé, 75017 Paris

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !