Bilantul evenimentului

Retour sur: Eveniment lansare CCIFI Challenge'24

 

🏁 3,2,1, Start #CCIFIChallenge`24 !

🏃 Începând de astăzi, timp de o lună, 710 participanți, reprezentând 142 de echipe din 46 de companii membre #CCIFER, dau startul unei mobilizări record pentru susținerea unei vieți active și mediu mai curat.

Debutul Challenge-ului a fost marcat de un eveniment deosebit, cu sfaturi de nutriție, sănătate și sport de la specialiști MedLife SA.

🎤 Alături de Dr. Anca Hancu - Medic Specialist Medicina stilului de viață & Nutriție, Maria FICA - Coordonator Clinica Recovery SWEAT (Fizio-Kinetoterapie) și Dr. Gabriel Diaconu - Medic Specialist Psihiatrie, Director Medical MindCare, am abordat subiecte importante legate de formarea unui stil de viață sănătos, cu o alimentație echilibrată și activitate fizică.

Reuniunea a fost moderată de Flavia Popa, Secretar general BRD - Groupe Societe Generale și Membru Consiliul Director CCIFER.

Plus d'actualités

Noi membrii

ENACHE PIRTEA & ASOCIATII

EPA a fost înființată în 2018 la București, când cei doi parteneri fondatori, Simona Pirtea și Mădălin Enache, au decis să pună bazele unei firme de...

Noi membrii

Tractebel Engineering

We are a global community of passionate experts engineering a carbon-neutral future. Through our integrated solutions for sustainable energy and...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !