Bilantul evenimentului

Retour sur: Masa rotundă „Antreprenoriat, femei si cariere. Experiente si ambiții”

Aseară, #CCIFER și Nhood Romania au celebrat Ziua Internațională a Femeii printr-un eveniment deosebit dedicat femeilor, Masa rotundă „Antreprenoriat, femei și cariere. Experiențe și ambiții”.

Cu un panel excepțional de speakeri, dezbaterea a oferit membrilor noștri privilegiul de a fi martorii unor povești și experiențe remarcabile privind potențialul feminin:

🔹 Elena Bocan, Head of Market Nhood, a adus o viziune optimistă asupra modalităților prin care companiile pot implementa politici de guvernanță pentru incluziune, diversitate și egalitate.

🔹 Oana Gheorghiu, Vicepreședinte Dăruiește Viață, a captivat și inspirat audiența cu povestea de succes din spatele inițiativei de a crea un proiect emblematic pentru comunitate, #NoiFacemUnSpital.

🔹 Nicolas RICHARD, CEO ENGIE Romania, ne-a împărtășit din experiența sa vastă care sunt oportunitățile oferite femeilor pentru accesul la poziții de conducere în companii.

🔹 Irina Stancescu, Fondator #PainPlaisir, ne-a povestit ce a motivat-o să se lanseze în antreprenoriat, dar și care au fost provocările cărora a trebuit să le facă față în această călătorie.

🔹 Marius Stefan, CEO Autonom Group & Președinte RBL, a venit cu o perspectivă mai clară asupra modului în care comitetele executive formate din femei transformă organizațiile.

🎙️ Cea care a facilitat această discuție captivantă și inspirațională a fost Monica JIMAN, CCSO Pentalog Europe & Asia, Senior Partner Groupe Pentalog, Director General Pentalog România.

🥂 Într-o atmosferă convivială și plină de oportunități de conectare și colaborare, seara a continuat cu tradiționalul #PotCCIFER.

📍 Pentru agenda următoarelor evenimentelor #CCIFER, vă invităm să accesați: https://lnkd.in/d_67RvwH

Plus d'actualités

Noi membrii

ENACHE PIRTEA & ASOCIATII

EPA a fost înființată în 2018 la București, când cei doi parteneri fondatori, Simona Pirtea și Mădălin Enache, au decis să pună bazele unei firme de...

Noi membrii

Tractebel Engineering

We are a global community of passionate experts engineering a carbon-neutral future. Through our integrated solutions for sustainable energy and...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !