Membres

Astăzi colectăm minute.

Ce poți face într-un minut? Poți comanda mâncare, poți citi un e-mail sau puteți ține un copil la școală. Complet gratuit.

Studiile World Vision România arată că:

❗ 2 din 10 copii ne spun că familia doar uneori sau niciodată nu le oferă suficientă hrană.

❗ Un sfert dintre copii declară că nu sunt ajutați de nimeni atunci când nu își pot gestiona temele.

Încă 100 de copii din județele Cluj și Ialomița pot fi integrați în programul Pâine pentru Mâine al World Vision România, prin care organizația oferă copiilor din comunitățile defavorizate o masă caldă și două ore de ajutor la teme în fiecare zi. Copiii din acest program petrec două ore în plus la școală în fiecare zi, învață abilități de viață, recuperează materialele pierdute, sunt ajutați la teme atunci când acasă nu este nimeni care să-i îndrume și, mai ales, mănâncă o masă gustoasă . Pentru unii dintre ei, este singura masă caldă de care se bucură în acea zi.

Cu toții avem puterea de a-i ajuta. Gratuit. Într-un minut. Avem nevoie de 3200 de oameni. 3200 de minute. 3200 de formulare completate.

Redirecționează gratuit 3,5% din impozitul pe venit și devino

 #DonatorDeMinute. Oferă o masă caldă și ajutor la teme copiilor din mediul rural, aici:  https://bit.ly/3JwzvPX.

Plus d'actualités

Nouveaux membres

EXL

EXL is a global analytics and digital solutions company that partners with clients to improve business outcomes and unlock growth. Established in...

Bilans d’évènement

Retour sur: Business Tour Pitești

🚗#BusinessTour Pitești - une journée pleine d'opportunités et de connections d'affaires, dans un programme complexe de visites et de rencontres dans...

Toutes les news

Partager cette page Partager sur FacebookPartager sur TwitterPartager sur Linkedin
Fermer

Découvrez votre espace privé sur ccifer.ro !