Membres

Evenimente hybrid la JW Marriott Bucharest Grand Hotel

JW Marriott Bucharest Grand Hotel a creat un studio complet echipat cu echipamente de video conferinta de ultima generatie, facand posibile evenimentele hibrid in aceasta perioada, punand la dispozitia organizatorilor de evenimente solutii tehnice optime si asistenta de specialitate dedicata, inainte si dupa eveniment.

Astfel, in conditii de siguranta, intalnirile virtuale se pot organiza pentru un numar larg de participanti, la rezolutie video inalta, viteza si posibilitatea de interactiune intre participanti, din orice colt al lumii s-ar afla.

Video conferintele se pot face multi punct: pot fi transmise si pe paginile de Facebook, Youtube, sau pagina web a companiei. Intalnirile virtuale sint sigure pentru participantii online, avand un link dedicat de acces. In functie de nivelul dorit de interactiune, participantilor li se poate permite interventia audio, video, sau doar comunicarea permanenta prin intermediul optiunii de chat.

Pentru orice informatii si pentru a planifica urmatorul eveniment, echipa de vanzari a hotelului poate fi contactata prin email la sales(@)marriott.com sau tel. 021 403 1000.

Plus d'actualités

Bilans d’évènement

Retour sur: Business Tour Prahova

🚗L'expédition #BusinessTourCCIFER a continué à Prahova. Nous avons  été accompagnés par plus de 40 participants qui ont apprécié l'opportunité de...

Nouveaux membres

ASOCIATIA TECH STATION

Tech Station est une communauté d’experts pour le développement et le financement de l’écosystème IT et digital franco-roumain.

Toutes les news

Partager cette page Partager sur FacebookPartager sur TwitterPartager sur Linkedin
Fermer

Découvrez votre espace privé sur ccifer.ro !