Nouvelles Technologies & Digital  •  Start-up & PME  •  Evènements Digiton

DigitON - DIGITALIZARE PENTRU FIECARE

live platforma Zoom,

Langue(s) de l'événement
Română

Tarif : Participarea este gratuită.

Numai persoanele care se înscriu și primesc o confirmare de participare de la CCIFER au acces la evenimente.

Passé

L'événement est terminé.

Business Panel - Cum am implementat digitalizarea în companiile noastre

Te invitam la un prânz…cum altfel decât digital.

Digitalizarea înseamnă pentru multe companii o mare oportunitate care vine, însă, și cu anumite provocări. Cu toții dorim să creștem eficiența și productivitatea proceselor de business, iar instrumentele digitale vin cu soluțiile inteligente de care avem nevoie. Dar vin și cu dificultăți, atât în zona strategică, cât și în implementarea curentă. Adaptarea resursei umane la noile moduri de lucru, educarea pieței și a clienților pentru utilizarea soluțiilor digitale, dar și echilibrul dintre lumea virtuală și cea reală sunt aspecte discutate în programul DigitOn și pe care companiile participante le-au implementat în ultimul an. Vom analiza pragmatic ce au implementat aceste companii și ce ar putea implementa și alții, pornind de la modelul lor. 

Ce teme ne propunem să abordăm:

  • Instrumente digitale utile și eficiența lor dovedită în gestionarea unor procese de lucru
  • Implementarea unor strategii și tehnici discutate în cadrul programului DigitOn
  • Modele de bune practici în adopția digitală
  • Strategii de lucru în încurajarea adopției la nivel de echipe și organizații
  • Open Q&A 

Vom adresa aceste întrebări, inclusiv pe ale voastre, într-o întâlnire de tip Business Panel, alături de invitații noștri, participanți în programul DigitOn și oameni cu experiență în implementarea unor soluții digitale.

🎤Invitați

  • Florentina Dascălu, PR & Marketing Specialist, Editura Diana
  • Silviu Stancu, Director Producție Paralela 45
  • Selectsoft TBC

Gazda noastră:  Vlad Ropotica, Senior Trainer DigitON & Learning Partner HUMANISTIC. 

Vlad este activ de peste 8 ani în mediul de HR, training și dezvoltare a oamenilor și are o experiență extinsă în construirea, livrarea și supravegherea programelor de learning. Activitățile lui au inclus, de-a lungul timpului, atât proiecte pentru zona corporate, cât și pentru formarea angajaților și dezvoltarea organizațiilor din zona non-profit. Oferind programe de formare și supervizând creșterea și dezvoltarea angajaților din companii cu diferite domenii de interes precum comerțul internațional și retail, servicii financiare, industrie, servicii medicale, IT sau turism, Vlad și-a dezvoltat o capacitate puternică de a înțelege nevoile cursanților săi. Bazat pe această înțelegere, el a reușit să contribuie la dezvoltarea profesională a peste 2 000 de oameni. În prezent, oferă programe de formare în domenii precum digitalizarea business-ului, organizarea echipelor, leadership, vânzări și achiziții, public speaking și comunicare organizațională.

GDPR:

Tratăm datele cu toată responsabilitatea, găsiți detalii despre modul de prelucrare și măsurile de protejare a confidențialității aici. Confirmarea participării dvs. la acest eveniment constituie exprimarea acordului pentru eventuala prelucrare de date.

Partager cette page Partager sur FacebookPartager sur TwitterPartager sur Linkedin
Fermer

Découvrez votre espace privé sur ccifer.ro !