Membres

Active Break, o altfel de pauză în timpul programului de lucru pentru angajații dumneavoastră

Ne revine plăcerea de a vă transmite rezultatele pe care echipa Asociației Se Poate le-a obținut în urma implicării în cadrul proiectului Active Breakco-finanțat prin programul Erasmus+ Sport. 

Obiectivul general care stă la baza acestui proiect este acela de a îmbunătăți starea de sănătate a angajaților prin dezvoltarea unui set de exerciții de scurtă durată pe care le pot realiza la serviciu, în cadrul unei pauze de lucru.

Știm cu toții că perioada pe care o traversăm este una dificilă și suntem nevoiți să ne adaptăm unor noi condiții, iar activitățile sportive ne pot ajuta în acest sens.

Conform studiilor realizate în domeniu, persoanele care lucrează foarte mult timp la birou și care nu realizează activități sportive minimale se confruntă cu o slăbire a organismului atât din punct de vedere fizic, dar și mental și emoțional.

Încurajăm realizarea activităților fizice în timpul pauzelor de lucru pentru a eficientiza timpul de lucru și pentru a crește performanța angajaților dumneavoastră. 

În acest sens vă transmitem un scurt filmuleț, prin intermediul căruia promovăm realizarea de activități fizice zilnice timp de 10 minute,  pe care ne-am bucura să îl distribuiți în rândul angajaților dumneavoastră.

Pentru mai multe informații referitoare la acest proiect, vă invităm să accesați pagina web a proiectuluipagina de Facebook, precum și pagina de Facebook a Asociației Se Poate.  

 

Plus d'actualités

Nouveaux membres

FlaroProd

Flaro Prod SA, is a 100% Romanian private company, IATF 16949:2016 certified, with a long history in plastic processing, acting in automotive and...

Nouveaux membres

GLOBAL VISION

Global Vision is the real estate development and investment platform with one of the fastest evolutions in Romania and Central and Eastern Europe. ...

Toutes les news

Partager cette page Partager sur FacebookPartager sur TwitterPartager sur Linkedin
Fermer

Découvrez votre espace privé sur ccifer.ro !