Partenaires  •  Membres  •  Club francophone d'affaires

Alăturați-vă proiectului ACADEMIA INNOVA și susțineți excelența în mediul academic!

 
 

În acest an Clubul Francofon de Afaceri din Cluj vine în întâmpinarea nevoilor companiilor și duce competiția Prix CFA (adresată anual liceenilor) la un nivel superior, respectiv cel universitar.

 
 
 
 

Ce este Academia Innova ?

O competiție inter și intra universitară propusă de C.FAC ce se adresează studenților aflați la nivel licență, master și doctorat din cadrul celor trei mari universități clujene (Universitatea Babeș-BolyaiUniversitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară și Universitatea Tehnică).


Care sunt obiectivele ?

  • Promovarea excelenței în mediul universitar
  • Susținerea creativității, a inovației și a inteligenței colective prin stimularea cooperării între studenți, cadre universitare și companii (tehnologia aplicată / IA)
  • Încurajarea studiului și practicării limbilor străine (proiecte bilingve)


Cine sunt organizatorii?
Clubul Francofon de Afaceri din Cluj în parteneriat cu universitățile sus amintite și cu susținerea AUF (Agence Universitaire de la Francophonie - Europe centrale et de l'est) organizează o serie de întâlniri cu studenții, în cadrul cărora aveți oportunitatea să promovați produsele și proiectele specifice companiei dvs., dar și posibilități / oportunități de angajare. 
 

De ce să susțineți Academia Innova? 

  • Veți crește vizibilitatea companiei dvs. în rândul studenților și al cadrelor didactice 
  • Veți găsiți soluții inovative pentru proiectele pe care compania dvs. le are în implementare
  • Veți descoperi posibili viitori angajați (pepiniera de talente) sau colaboratori

Cum vă puteți implica?
Dacă doriți să vă alăturați acestui proiect în calitate de partener-sponsor, sunteți invitați să propuneți o tematică de concurs (sponsor Elite) sau să susțineti una din tematicile propuse de alte companii (sponsor Gold / sponsor Silver).

Detalii despre pachetele de sponsorizare, aici.

 
 

Plus d'actualités

Bilans d’évènement

Retour sur: Business Tour Craiova et Slatina

🚗 Après 2 jours de #BusinessTour passés à Craiova et Slatina, nous sommes revenus avec une valise pleine de nouvelles connexions et d'opportunités...

Nouveaux membres

EXL

EXL is a global analytics and digital solutions company that partners with clients to improve business outcomes and unlock growth. Established in...

Toutes les news

Partager cette page Partager sur FacebookPartager sur TwitterPartager sur Linkedin
Fermer

Découvrez votre espace privé sur ccifer.ro !