Membres

Balul Bucuriei, unul dintre cele mai îndrăgite evenimente filantropice ale toamnei, dedicat copiilor cu autism ai Autism Voice, revine cu o ediție inedită, într-un spațiu care nu cunoaște granițe

Cu toții traversăm o perioadă grea de incertitudini și frustrări. Opriți-vă un pic în loc și gândiți-vă la copiii speciali și la părinții lor. Lor le este infinit mai greu. Asociațiile se zbat în continuare să facă rost de fonduri pentru a nu întrerupe terapiile, mai ales pentru copiii pentru care acestea sunt vitale.

Patru zile ne despart de cel mai drag eveniment pe care il organizam anual, Balul Bucuriei 2020! Pe 13 Noiembrie, de la orele 19:00 la 20:45, online.

Balul Bucuriei a apărut în 2016 atât ca un apel la ajutor, cât și ca o campanie de conștientizare pentru fenomenul autismului din România. Tot ceea ce facem ca asociație, încă din 2008, a fost și este pentru a extinde și a demiticiza o afecțiune medicală pe viață în rândul copiilor și a arătat societății că cei afectați se pot recupera cu terapii specializate, cu acceptare în colectivități și cu integrare școlară.

Anul acesta Balul Bucuriei se va desfășura online pentru că nu am vrut să renunțăm la una dintre cele mai mari acțiuni pe care le facem și nu am vrut să încetăm să oferim terapiile gratuite zecilor de copii din medii vulnerabile pe care îi avem înscriși în centrele noastre de recuperare.

Pe lângă un program artistic deosebit, cu un concert oferit de Feli și teatru online oferit de MicroTeatru by Avangardia, vom avea și o dezbatere live despre activismul social în era social media cu Cristian China-Birta, Eli Neicuț și Robert Diaconeasa, trei din cei mai cunoscuți oameni de digital de azi, care implementează anual și ample acțiuni sociale.

Și vom avea un punct culminat sub forma lansării de carte a volumului de carte „Tot ceea ce strălucește‟, o serie de povești ilustrate la care am muncit peste opt luni de zile, prin care explicăm viețile copiilor cu autism, cine sunt ei și ce a reușit terapia să le ofere. Cartea va fi lansată cu ajutorul actorului Marius Manole, care va citi fragmente din ea și împrumută vocea lui copiilor din volum.

Cartea „Tot ceea ce strălucește‟ a prins viață pentru oamenii din jur care nu au idee despre cum e să trăiești cu autism, care au copii tipici și aceștia pot avea colegi afectați de autism.

Este manifestul nostru la conștientizare și acceptare. Este un proiect editorial unic în țară și ne dorim ca volumul să ajungă la mii de români.

Cu sau fără pandemie, autismul a fost, este și va fi mereu prezent. Este timpul ca oamenii să înțeleagă clar că face parte din viața noastră, oricine poate fi afectat de el, și doar cu susținere și iubire se poate trece peste. Autismul nu este o tragedie, ignoranța este. Și cu cât ignoranța e mai mare, cu atât viețile a peste 40.000 de copii devin o tragedie continuă.

Ia bilet la Bal

1 Bilet la Balul Bucuriei inseamna o sansa in plus pentru Maria, David, Adi, Gabriel, Bianca, Remus, și sute de alți copii asemenea lor.

Pe ei am reușit să-i schimbăm prin fondurile obținute. Vorbim de copii din toate mediile sociale, cu familii sau fără, care au venit la asociație incapabili să comunice, să învețe, să se joace, iar acum, ani mai târziu, ei vorbesc, merg la școală, își fac prieteni.

Dacă nu erau miile de ore de terapie oferite gratuit prin fondurile obținute an de an prin Bal, acești copii nu aveau nici o șansă și ar fi fost și azi izolați în propria minte fără să se poată controla și fără să poată conștientiza lumea în care s-au născut.

Speram sa avem alaturi de noi cat mai multi participanti din orice colt al lumii.

100 de lei, un bilet la Bal, inseamna atat accesul la evenimentul nostru, cat si donatia catre copiii nostri din asociatie.

Multumim ca sunteti alaturi de noi sa #daruimovocecopiilorcuautism!

 

 

Plus d'actualités

Nouveaux membres

EXL

EXL is a global analytics and digital solutions company that partners with clients to improve business outcomes and unlock growth. Established in...

Bilans d’évènement

Retour sur: Business Tour Pitești

🚗#BusinessTour Pitești - une journée pleine d'opportunités et de connections d'affaires, dans un programme complexe de visites et de rencontres dans...

Toutes les news

Partager cette page Partager sur FacebookPartager sur TwitterPartager sur Linkedin
Fermer

Découvrez votre espace privé sur ccifer.ro !