Membres

Comandă măștile care fac de 2 x BINE

Se spune că timpul este cel mai bun medicament pentru depășirea problemelor. Noi am mai adăuga  responsabilitatea și grija față de cei dragi. Astfel, pentru a depăși, cu bine, această perioadă, atelierul nostru de retuș și croitorie, RetușART,  vă pune la dispoziție o gamă largă de măști din bumbac ce pot fi produse din materiale personalizate (culoare, print).

Apelând la serviciile atelierului nostru, faci de 2 x bine, te protejezi și îi protejezi pe cei de lângă tine și faci și o faptă bună. Profitul atelierului este direcționat către programele personalizate de integrare socio-profesională (consiliere psihologică și vocațională, ateliere de dezvoltare personală, sesiuni de mentorat și tutorat, sprijin în continuarea studiilor, angajare etc.), pe care  The Social Incubator le oferă tinerilor din medii vulnerabile. 

Catalogul este disponibil aici:

Comenzile din București se pot ridica personal de la sediul asociației (Str. Suvenir, nr. 9), iar cele din țară se vor livra prin intermediul Poștei Române sau curier, potrivit solicitării clientului.

Pentru detalii și comenzi: alexandra.cirtog(@)asociatiasocialincubator.org
 

Plus d'actualités

Toutes les news

Partager cette page Partager sur FacebookPartager sur TwitterPartager sur Linkedin
Fermer

Découvrez votre espace privé sur ccifer.ro !