Membres

#CroimFapteBune-Asociația The Social Incubator

 

Dragă #arhitectdefaptebune,

Astăzi îți propunem o lectură specială, dedicată în exclusivitatea atelierului nostru de retuș și croitorie - RetușArt. Vom face o incursiune în  industria fashion propunându-vă abordarea noastră sustenabilă de a regândi și a retușa articole vestimentare, favorizând durata acestora de viață și protejând, totodată, mediul.

Intrăm în atmosfera sărbătorile de iarnă și răsfoim Catalogul  de Crăciun, încurajând un stil de viață sustenabil prin produsele pe care le propunem pentru cei dragi vouă.

 

 
 

# BetterFridayChallenge

 
 


⚫️A ÎNCEPUT BLACK FRIDAY : perioada neagră a achizițiilor de care nu ai cu adevărat nevoie! Acceptă provocarea RetușArt ????Better Friday Challenge: Iubesc #NoileHaineVechi

Cum? Simplu! 

✅Accesează pagina de Facebook Retușart
✅Dă share postării
✅Adaugă hashtag #NoileHaineVechi 
✅Scrie mesajul: Susțin consumul responsabil de fashion! Provoc pe: tag minim 3 prieteni să se alăture!

????Better Friday Challenge: Iubesc #NoileHaineVechi este o mișcare inițiată de RetușArt pentru a încuraja consumul responsabil de fashion.

‼️An de an, promoțiile fashion de Black Friday au consecințe alarmante asupra planetei: piesele vestimentare devin în mai puțin de un an deșeuri, vehiculele de livrare cresc amprenta de carbon și producerea în masă a articolelor de calitate îndoielnică ridică nivelul de poluare și încurajează munca în regim de sclavie modernă.  

‼️Deși marile companii au uriașa responsabilitate de a rezolva această problemă, depinde și de noi, fiecare cumpărător, să continuam să ne punem întrebările corecte și să facem alegeri echilibrate.

#slowfashion #sustainability #noblackfriday #BetterFridayChallenge #reduce #reuse #recycle #nofastfashion #buyresponsible 

 
 
Catalog produse de Crăciun 2020
 
 

Cu siguranță sărbătorile de iarnă vor avea un nou format, dar ține doar de noi să le transformăm în amintiri de neuitat care să dăinuie peste ani. Chiar și cadourile pot să îmbrace o nouă formă, să fie utile dar în același timp și prietenoase cu mediul. Iar cel care le primește să se bucure de ele pe tot parcursul anului.

Se poartă faptele bune, așa că alege din catalog cadouri inspirate și hai să #PurtămSchimbarea.
O singură acţiune spre bine poate să facă o diferenţă majoră şi toţi putem să dăruim mai des.

_____

RetușArt nu este o afacere! Este o inițiativă socială a Asociația The Social Incubator cu o Misiune importantă: susținerea tinerilor din medii vulnerabile în lupta lor pentru a-și asigura independența.

 

Plus d'actualités

Bilans d’évènement

Retour sur: Business Tour Craiova et Slatina

🚗 Après 2 jours de #BusinessTour passés à Craiova et Slatina, nous sommes revenus avec une valise pleine de nouvelles connexions et d'opportunités...

Toutes les news

Partager cette page Partager sur FacebookPartager sur TwitterPartager sur Linkedin
Fermer

Découvrez votre espace privé sur ccifer.ro !