Membres

Dăruiește din suflet 20% pentru bolnavii sărmani

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Descarcă contractul de sponsorizare
 
 
 

O mâncare caldă pe masă. Un acoperiș deasupra capului. Haine curate. Grijă pentru sănătate. Un loc de muncă. Acces la educație pentru copiii noștri. Șansa la un viitor mai bun. Toate acestea sunt daruri neprețuite, pe care ne e frică să nu le pierdem din cauza pandemiei.

Pacienții fundației noastre, mii de oameni sărmani și bolnavi, fără loc de muncă și fără asigurări medicale trăiesc cu toate aceste frici cu mult timp înainte ca pandemia să existe în viețile noastre.

Aproape 10.000 de consultații au acordat echipa Fundației către peste 1.500 de pacienți sociali ai celor două policlinici anul acesta, până la sfârșitul lunii noiembrie. 

Simplul gest de a redirecționa 20% din impozitul pe profit către Fundația Inovații Sociale Regina Maria reprezintă o garanție pentru sănătate pentru bolnavii sărmani de care aceasta se îngrijește de mai bine de 10 ani. 

Nu faci decât să muți o parte din banii pe care îi dai statului, către salvarea vieții acestor oameni.

 

Mai ai timp până la 31 Decembrie! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Află mai multe despre campania noastră
 
 
 
 
 
 
 

În contextul actual, tot mai mulți oameni au rămas fără loc de muncă, și, ca și consecință, fără asigurări medicale. De aceea, lansăm un apel către oricine cunoaște astfel de persoane, care au probleme de sănătate și nu au acces la sistemul de sănătate de stat, să îi îndrume să acceseze serviciile medicale oferite în mod gratuit de Fundația noastră în Policlinica Baba Novac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Plătești impozit pe profit sau venit? Sponsorizarea este gratuită!

 
 
 
 
  1. Această redirecționare se face simplu, completând și semnând contractul de sponsorizare până pe 31 decembrie 2020, pe care te rugăm să îl trimiți scanat pe adresa frm(@)fundatiainovatiisociale.ro și/sau fizic la adresa noastră: Strada Gârlei 88, sector 1, București, în atenția Cristiana Mateoiu.
  2. Redirecționarea sumei se va face până pe 31 decembrie pentru a putea beneficia de facilitatea fiscală prevăzută de Legea Sponsorizării.
  3. Contractul va rămâne în contabilitatea firmei ca justificare a direcționării celor 20% din impozitul pe profit/venit către Fundația Inovații Sociale Regina Maria.
 
 
 
 

Avem nevoie de ajutorul tău!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Descarcă contractul de sponsorizare
 
 
 
 
 
 
Donează online individual
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 

Plus d'actualités

Nouveaux membres

EXL

EXL is a global analytics and digital solutions company that partners with clients to improve business outcomes and unlock growth. Established in...

Bilans d’évènement

Retour sur: Business Tour Pitești

🚗#BusinessTour Pitești - une journée pleine d'opportunités et de connections d'affaires, dans un programme complexe de visites et de rencontres dans...

Toutes les news

Partager cette page Partager sur FacebookPartager sur TwitterPartager sur Linkedin
Fermer

Découvrez votre espace privé sur ccifer.ro !