Nouveaux membres

Înscrie echipa companiei tale la SkyRun

Înscrie echipa companiei tale la SkyRun pe 11 noiembrie și aleargă pentru tinerii cu superputeri de la Climb Again, ONG-ul care ajută copiii cu dizabilități din toată țara!

 

Mina, nevăzătoare, îți mulțumeste pentru că o ajuți sa vadă ....... cum este să aibă încredere în forțele proprii.

Tonel, nu-și poate folosi picioarele și îți multumește pentru că îl ajuți să se poată teleporta pe peretele de cățărare. Nu cu ajutorul gândului, ci cu ajutorul mâinilor.

Tu trebuie doar să alergi împreună cu colegii tăi înscriidu-ți echipa până pe 21 octombrie pe https://skyrun.skytower.ro pentru că toate încasările din bilete vor fi direcționate către dezvoltarea proiectelor sociale și educaționale ale Asociației Climb Again.

35 de etaje, 700 de trepte și o ascensiune de 122 de metri devin provocarea pe care o lansăm către toți iubitorii de adrenalină, dar și de generozitate.

Hai să alergăm pentru copiii cu superputeri. Vor alerga și ei alături de tine!

 

Aici poți vedea beneficiile pe care le au echipele corporate https://climbagain.ro/skyrun-2023/.

Te așteptăm la linia de start!

Plus d'actualités

Nouveaux membres

EXL

EXL is a global analytics and digital solutions company that partners with clients to improve business outcomes and unlock growth. Established in...

Bilans d’évènement

Retour sur: Business Tour Pitești

🚗#BusinessTour Pitești - une journée pleine d'opportunités et de connections d'affaires, dans un programme complexe de visites et de rencontres dans...

Toutes les news

Partager cette page Partager sur FacebookPartager sur TwitterPartager sur Linkedin
Fermer

Découvrez votre espace privé sur ccifer.ro !