Membres

Invitație eveniment | Fiscalitatea în sectorul serviciilor bancare: Ce urmează în 2024

 

 

Vă invităm la cea de-a III-a ediție a Forumului de fiscalitate dedicat exclusiv sectorului financiar-bancar în data de 22 noiembrie, în intervalul 09.30-13.00, pentru a discuta împreună cu invitații noştri, reprezentanți ai asociațiilor profesionale de profil, precum și din cadrul unor societăți care aparţin sectorului financiar-bancar, teme de actualitate din fiscalitatea românească cu incidență directă asupra sectorului financiar-bancar, cum ar fi noile evoluții legislative, dar şi cele mai relevante aspecte fiscale practice de avut în vedere pentru perioada următoare de către instituțiile din industria serviciilor financiare. 

Agenda

Printre temele abordate anul acesta, menționăm:  

  • Modificările Codului Fiscal cu impact în sectorul financiar-bancar 
  • BEPS 2.0 şi implicațiile pentru instituțiile financiare din România 
  • Inteligența artificială – reglementare şi etică în sectorul financiar-bancar 
  • Disputele fiscale în industria financiar-bancară 
  • Controalele fiscale din perspectiva TVA și preocupări în sfera raportărilor digitale pentru entitățile din sectorul financiar-bancar  

Schimbări în impozitarea beneficiilor salariale. Ce facilități fiscale sunt disponibile? 

Invitați

 
 
 
  • Cătălin Lefter - Preşedintele Comisiei de Fiscalitate a ARB 
  • Gina Badea - Director Executiv Contabilitate, Direcția Contabilitate, Banca Comercială Română  
  • Etienne Loulergue - Deputy CEO - Finance & Treasury, BRD - Groupe Societe Generale 
  • Reprezentanți ai autorităților fiscale - în curs de confirmare
 
 
 

 

Lectori EY România și Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL:

  • Andra Caşu (moderator) - Partener, Liderul Departamentului de Impozite Directe şi Liderul Sectorului de Asistenţă Fiscală şi Juridică pentru Servicii Financiare pentru regiunea EY CESA 
  • Emanuel Băncilă - Partener, Liderul Practicii de Litigii şi Controverse fiscale, Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL 
  • Corina Mîndoiu - Partener, Departamentul de Impozit pe Venit și Contribuții Sociale
  • Răzvan Ungureanu - Director, Departamentul de Impozite Directe
  • Călin Stan - Partener, Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL 
  • Florina Parîng - Director, Departamentul de Impozite Indirecte

Gabriela Neagu - Manager, Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL 

Înregistrați-vă

 

 

Detalii logistice:   

Când: 22 noiembrie 2023 

Unde: InterContinental Athénée Palace Bucharest (fostul hotel Hilton) | Episcopiei 1-3, București, 010292 

Interval orar: 09.30 - 13.00 (înregistrarea participanților & welcome coffee se face începând cu ora 09.00; prânzul este inclus și se va desfășura la sfârșitul evenimentului)

Tarif perceput: NU se percepe tarif de participare; înregistrarea se face pe bază de invitație și confirmarea înregistrării și este limitată la maxim 3 persoane din cadrul aceleași companii. 
Evenimentul se va desfășura exclusiv în format fizic, iar înregistrările vor fi confirmate în baza principiului primul venit - primul servit.   

Limba oficială a evenimentului: limba română (se va furniza traducerea în limba engleză).

Pentru mai multe informații vă rugăm să o contactați pe ana-maria.moldoveanu@ro.ey.com și/sau lucia.preda@ro.ey.com.

Vă așteptăm,
Echipa EY România & Băncilă, Diaconu și Asociații

 

Manage preferences | Unsubscribe from list | Unsubscribe from all marketing communications

EY | Building a better working world

Despre EY

Numele EY se referă la una sau mai multe dintre firmele membre ale Ernst & Young Global Limited, fiecare reprezentând o persoană juridică distinctă. Ernst & Young Global Limited, o societate limitată din UK (company limited by guarantee) nu oferă servicii clienților. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.ey.com.

EY Romania, Bucharest Tower Center, Etaj 22, Bulevardul Ion Mihalache nr. 15-17, București, Sector 1, 011171, Romania
© 2023 EYGM Limited.
Toate drepturile rezervate



Această publicație a fost pregătită cu diligență, dar, din necesitate, unele informații au fost furnizate într-o formă sumară. Prin urmare, publicarea este pur orientativă, iar datele conținute în ea nu ar trebui să înlocuiască analiza detaliată a problemei sau a judecății profesionale. EY nu este responsabilă pentru pierderile rezultate din acțiunile întreprinse sau abandonate în temeiul acestei publicații. Vă recomandăm să consultați toate problemele relevante cu consultantul corespunzător.


Notificare privind protecția datelor

Operatorul datelor cu caracter personal este reprezentat de oricare dintre entitățile EY România, respectiv Ernst & Young SRL, Ernst & Young Assurance Services SRL, Ernst & Young Service SRL, Ernst & Young Accounting Services SRL, Ernst & Young Support Services SRL și Radu și Asociații SPRL, denumite împreună Entitățile EY România. Pentru informații suplimentare privind aceste entități și structura EY, vă rugăm să accesați www.ey.com.

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate în scopul încheierii sau menținerii relațiilor de afaceri între dvs. și Entitățile EY Romania, comercializarea directă a produselor sau serviciilor acestor entități, precum și în scopul trimiterii de mesaje sau comunicări cum ar fi newslettere, invitații la seminarii și alte materiale similare, care, în opinia noastră, sunt relevante pentru dumneavoastră.

Temeiurile legale pentru prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal de către Entitățile EY România sunt consimțământul dumneavoastră, interesul nostru legitim de a organiza evenimente și de a gestiona procesul de înregistrare pentru astfel de evenimente, interesul nostru legitim de a ne proteja angajații, colaboratorii, activele și informațiile și de a împiedica accesul persoanelor neautorizate la evenimente EY sau interesul nostru legitim de a furniza informații despre EY, serviciile și evenimentele pe care le organizăm.

Categoriile de date cu caracter personal care vor fi prelucrare sunt date cu caracter personal colectate din surse publice, în special numele și prenumele dvs., adresa de e-mail, numărul de telefon. Destinatarii datelor dvs. cu caracter personal sunt angajați și colaboratorii Entităților EY România.

Datele dvs. personale vor fi păstrate în conformitate cu legile și reglementările privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Politica noastră este de a păstra datele cu caracter personal numai atât timp cât sunt necesare în scopurile detaliate mai sus. Dacă ați ales să nu mai primiți viitoare publicații EY, datele dvs. de contact de bază vor rămâne pe lista noastră de opt-out. . În cazul în care aveți nevoie de informații suplimentare privind modul în care utilizăm detaliile pe care ni le furnizați, vă rugăm să consultați politica noastră privind protecția datelor cu caracter personal și a vieții private, disponibila la www.ey.com.

Aveți dreptul de a accesa, de a rectifica sau de a ne solicita ștergerea detaliilor din baza noastră de date (dezabonare). De asemenea, aveți dreptul de a depune plângere la autoritatea de supraveghere sau de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră. Puteți face acest lucru prin transmiterea unui email la gdpr@ro.ey.com

Plus d'actualités

Bilans d’évènement

Retour sur: Petit Déjeuner

C’était un plaisir d'avoir parmi nous Monsieur Mihai Precup, Conseiller d'État à la Chancellerie du Premier Ministre de Roumanie, pour une discussion...

Bilans d’évènement

Retour sur: POT octobre

🥂Nous avons été ravis de retrouver les membres de la communauté d'affaires franco-roumaine pour une soirée de networking organisée par #CCIFER !  🤝...

Toutes les news

Partager cette page Partager sur FacebookPartager sur TwitterPartager sur Linkedin
Fermer

Découvrez votre espace privé sur ccifer.ro !