Membres

MyFrenchFilmFestival, festivalul online dedicat cinematografiei franceze, revine pe Orange TV Go

Până pe 14 februarie, cinefilii pot urmări gratuit, pe Orange TV Go, cea de-a 12-a ediție a MyFrenchFilmFestival, primul festival online de filme în limba franceză.

Cinefilii vor avea acces, prin Orange TV Go, pe Smart TV, tabletă sau telefon, la 26 de producții de lung și scurtmetraj atent selecționate pentru a ilustra tot ce e mai bun în cinematografia franceză și francofonă – filme articulate, inovatoare, ce pun în lumină talentul echipelor de producție. Fiecare ediție aduce în memoria publicului o peliculă clasică, iar anul acesta festivalul va difuza filmul L’Amant, din 1992, în regia celebrului Jean-Jacques Annaud, cu Jane March și Tony Leung în rolurile principale.

Toate filmele din cadrul MyFrenchFilmFestival disponibile în platforma Orange TV Go pot fi vizionate de orice utilizator al aplicației, fără să fie nevoie de autentificarea cu un cont Orange. Pentru iubitorii de filme care nu vorbesc limba franceză, Orange oferă toate filmele cu subtitrări în română.

Filmele înscrise în competiție vor fi evaluate de către un juriu format din critici și jurnaliști de renume internațional. Marele premiu al juriului, Premiul internațional al presei și Premiul audienței vor fi anunțate la finalul festivalului, pe 15 februarie 2022.

Orange este partener al MyFrenchFilmFestival din 2015, acesta fiind unul dintre proiectele prin care susține industria cinematografică și cinefilii din România.

Plus d'actualités

Toutes les news

Partager cette page Partager sur FacebookPartager sur TwitterPartager sur Linkedin
Fermer

Découvrez votre espace privé sur ccifer.ro !