Membres

Nhood România își consolidează echipa de management pentru a accelera dezvoltarea

București, aprilie 2024: Nhood România, compania de servicii imobiliare integrate a Asociației Familiale Mulliez (AFM) a făcut numiri noi în funcții cheie: Răzvan Ciobanu – Head of Property Management Retail, Carmen Bădulescu – Head of Asset Managememt și Cătălina Radu – Head of Leasing. Elena Bocan, Head of Ressources & Fund Investment, este numită și Head of Market.

 

Nhood este creat în jurul a trei linii de business cheie în domeniul proprietăți imobiliare comerciale – Property & Asset Services; Resources & Fund Investment; și Development, Planning & Promotion – și a patru funcții transversale – ESG; Data Business; Brand Marketing; Business Development. Fiecare linie de afaceri este condusă de un lider la nivel internațional și local.

"Noua organizație este concepută pentru a fi agilă, profesionistă și cu puternice rădăcini locale. Ne bizuim pe lideri care conduc și asigură funcționalitatea transversală a întregii activități, valorificând expertiza echipelor. Credem într-o organizație care învestește echipele cu încredere și autonomie, fapt ce ne va permite atingerea ambițiilor și obiectivelor în conformitate cu viziunea și strategia de creștere a companiei", spune Marco Balducci, Global Head of People and Resources at Nhood.

 

Elena Bocan este noul Head of Market al Nhood România, ea alăturându-se echipei în mai 2023 în funcția de Head of Resources & Fund Investment (R.F.I.), departament ce înglobează activitatea departamentelor financiar-contabil, IT, juridic, resurse umane, control intern, conformitate și comunicare corporativă. Această nouă funcție vine în completarea celei de Director R.F.I. și îi conferă Elenei rolul de coordonator și facilitator local al comitetului executiv, garantând agilitatea și coerența liniilor de afaceri pentru piața din România.

 

Răzvan Ciobanu se alătură echipei preluând poziția de Head of Property Management Retail, funcție strategică în cadrul liniei de business Property & Asset Services (P.A.S.). Răzvan va fi responsabil de construirea unui ecosistem performant prin care să ofere servicii operaționale la cel mai înalt standard pentru portofoliul de proiecte imobiliare retail administrat. Cu o vastă experiență în domeniul imobiliar, în trecut Răzvan a ocupat poziția de Property Manager la Bricostore, Manager Tehnic la Colliers și Director Operațional în cadrul Immochan România, unde a fost responsabil de o echipă de 47 de oameni și a gestionat peste 160.000 de metri pătrați GLA de galerii comerciale la nivel național. Răzvan este absolvent al Facultății de Sociologie din cadrul Universității din București.

 

Carmen Bădulescu este noul Head of Asset Management al Nhood România. Carmen va gestiona întregul portofoliul de active aflate în proprietatea și/sau managementul clienților, fiind garantul îmbunătățirii și adaptării permanente a acestora la evoluția industriei, definind și punând în aplicare noi strategii și proiecte creatoare de valoare.

Carmen are o vastă experiență în sectorul bancar , anterior ocupând poziția de Business Center Director în cadrul Credit Agricole Bank România, unde a fost responsabilă de gestionarea clienților companii mijlocii pe zona București și Muntenia. Carmen are un MBA în Finanțe în cadrul City University of Seattle Program oferit prin Intercollege Bucharest.

 

Cătălina Radu preia rolul de Head of Leasing, fiind responsabilă de conducerea operațiunilor de închiriere și valorizare a spațiilor aflate în portofoliul clienților Nhood Romania, printr-o abordare comercială personalizată și adaptată fiecărui proiect. De asemenea, ea va fi responsabilă de integrarea unor noi linii de business precum Tenant Representation, fiind și sursă pentru noi concepte în plan local. Cătălina se va ocupa și de stabilirea strategiei de Speciality Leasing și de dezvoltarea de noi produse adaptabile pieței de retail.

Cătălina are o licență în Drept și Administrație Publică, iar cariera profesională și-a început-o la Brico Depot România în 2010. S-a alăturat echipei Nhood în 2019 ca Legal Advisor.

’’Sunt mândră să contribui la consolidarea poziționării Nhood ca furnizor de servicii integrate de real estate pe piața din România, în serviciul clienților proprietari, dezvoltatori, investitori, autorități publice, dar şi al orașelor. Alături de o echipă puternică, cu o vastă expertiză în domeniu, știu că avem resursele necesare pentru a ne atinge ambițiile. Vom fi ghidați de valorile și viziunea noastră, fiind parte dintr-un ecosistem mai larg de expertiză la nivel internațional" afirmă Elena Bocan.


Despre NHOOD:

Nhood este un operator imobiliar care aduce la viață și regenerează proiecte urbane, cu ambiția de a crea "locuri mai bune" (better places): spații de locuit în care comerțul și inovarea joacă un rol central. Creată în 2021, Nhood operează în 11 țări și reunește competențele a peste 1.000 de experți în cele trei activități cheie ale proprietății imobiliare comerciale – property & asset management și dezvoltare. Echipele reunesc expertiza necesară pentru a concepe și dezvolta un proiect adaptat nevoilor viitoare, pentru a crește activele imobiliare ale clienților săi și pentru a crea valoare durabilă pentru orașe.

Deținută de Asociația Familială Mulliez, Nhood își trage forța din ADN-ul său de retail și din rădăcinile sale locale. De fapt, aceasta este originea numelui său: Nhood este o contracție a cuvântului englez "neighbourhood" (cartier), care definește ambiția și angajamentul său de a îmbunătăți mediul de viață.

 

Persoane de contact:

Isabelle Oprea - Head of Brand Marketing & Communication

Tel.: 0723 60 32 87

Email: ioprea@nhood.com

Plus d'actualités

Nouveaux membres

Commergent

Commergent is a Romanian private company focused on building business solutions, using flexible, reliable and scalable eCommerce systems and portal...

Toutes les news

Partager cette page Partager sur FacebookPartager sur TwitterPartager sur Linkedin
Fermer

Découvrez votre espace privé sur ccifer.ro !