Membres

Primul bal caritabil online dedicat copiilor cu autism

781 ore de terapie acumulate
360­­­ de participanți 
Primul bal caritabil online dedicat copiilor cu autism

 

Vineri, 13 noiembrie, în cadrul Balului Bucuriei Sparkling 5th edition online, s-au strâns 43.000 lei, suma ce va fi transformată în 781 ore de terapie gratuită pentru copiii cu autism din cele două centre ale asociației, și în programe gratuite, locale și naționale, de susținere a familiilor în care există micuți diagnosticați cu tulburări de spectru autist.

Peste 360 de oameni din toată țara au participat online, iar studioul partenerilor de la Backstage Production Group a găzduit o seară magică, sub savuroasa moderare a amfitrionului Veronica Soare.

 

Actorul Marius Manole a citit live, în premieră, fragmente emoționante din volumul de povestiri „Tot ceea ce strălucește. Povești din viața copiilor cu autism”, lansat cu ocazia ediției de anul acesta a balului, proiect editorial unic în țară realizat cu sprijinul editurii Niculescu.

E-book-ul „Tot ceea ce strălucește‟ este disponibil pe Google Books prin Google Play și 55 de lei din contravaloarea fiecărui exemplar achiziționat, echivalentul unei ore de terapie ABA, este donată exclusiv copiilor cu autism cazuri sociale înscriși în programele de recuperare ale asociației Autism Voice.

Influencerii Cristian China-Birta, Eli Neicuț și Robert Diaconeasa au demonstrat că Social Media este, în fapt, despre a împărtăși inspirație pentru a acționa în folosul comunității, atât în online, cât și în offline. 

Concertul lui Feli i-a făcut pe toti participanții să uite pentru o clipă de contextul epidemiologic, de distanțarea socială și de rutina de vineri seară. Muzica ei a îmbrățișat sufletele participanților și a creat o atmosferă deosebită

Am încheiat cu MicroTeatru online! Participanții la eveniment au văzut, în premieră, piesa „L-am ucis pe Paco”, într-o distribuție de excepție cu Victoria Cociaș, Medeea Marinescu și Ștefana Samfira.

 

Co-organizatorii evenimentului au fost Backstage Production Group, HaHaHa Production și Teatrul Avangardia.
Sponsori ai ediției de anul acesta au fost AVStore.ro, Fundația Vodafone România și Everience.
Parteneri media: Magic FM, eusicancerul.ro, DeBizz, Smark, IQads, medicalmanager.ro, Blitz TV, Zile și Nopți, Dynamic Business Connections, spotmedia.ro și Comunitatea Asociațiilor de Pacienți.

Ce facem mai departe

 

Visul nostru este ca orice copil diagnosticat cu autism să găsească resursele necesare pentru a se recupera! 1 din 54 de copii este diagnosticat azi cu tulburare de spectru autist, care îl ține izolat în propria lume, incapabil să comunice, să socializeze sau să fie parte din societate.

Însă, 89% din copii pot dezvolta abilități, pot învăța să vorbească și pot deveni autonomi dacă încep cât mai devreme un program intensiv de recuperare, cu ore zilnice de terapie ABA, logopedie și psihoterapie.
Noi putem oferi o sansă copiilor și putem să o facem numai alături de oameni ca tine!

Mergem mai departe cu povestea noastră și suntem foarte fericiți că împreună putem dărui o voce copiilor cu autism

 

 

Plus d'actualités

Bilans d’évènement

Retour sur: Business Tour Craiova et Slatina

🚗 Après 2 jours de #BusinessTour passés à Craiova et Slatina, nous sommes revenus avec une valise pleine de nouvelles connexions et d'opportunités...

Nouveaux membres

EXL

EXL is a global analytics and digital solutions company that partners with clients to improve business outcomes and unlock growth. Established in...

Toutes les news

Partager cette page Partager sur FacebookPartager sur TwitterPartager sur Linkedin
Fermer

Découvrez votre espace privé sur ccifer.ro !