Communication - Presse

Societe Generale Global Solution Centre appoints new CEO in Romania

Societe Generale anunță numirea lui Philippe Gabulon în funcția de Director General al Societe Generale Global Solution Centre (SG GSC) în România, începând cu data de 1 august 2021. Philippe Gabulon va ocupa în continuare funcția de Director General Adjunct al Societe Generale Global Solution Centre în India, precum și pe cea de Director de Operațiuni pentru ambele centre globale, din India și România.

Philippe Gabulon face parte din echipa Societe Generale de peste trei decenii, contribuind în mod semnificativ la evoluțiile pozitive din companie. De-a lungul timpului, Philippe Gabulon a ocupat diferite funcții la nivel global, acoperind arii precum Investiții Bancare, Piețe de Capital, Tehnologia Informației, Externalizarea Serviciilor, Operațiuni și Audit. Numirea sa la conducerea Societe Generale Global Solution Centre în România vine într-un moment de creștere și oportunități importante pentru companie, iar expertiza sa va consolida poziția acesteia pe piață.

Philippe Gabulon îl succede pe Matthieu Pasquier, care își va continua, de asemenea, cariera în cadrul Grupului Societe Generale. Matthieu Pasquier a contribuit la creșterea nivelului de eficiență al companiei prin optimizarea modelelor operaționale și mergând dincolo de costul de arbitraj. Modelul de leadership inspirațional și viziunea sa au făcut diferența în managementul organizației, implementând o comunicare constantă și transparentă cu echipa sa. Mai mult, Matthieu Pasquier a contribuit semnificativ la deschiderea unui nou capitol în istoria companiei, care a evoluat în timpul mandatului său de la „European” la „Global”.

Despre Societe Generale Global Solution Centre în România

Societe Generale Global Solution Centre a fost fondată în România, în anul 2011, ca un centru de servicii pentru Grupul Societe Generale. Compania oferă o gamă largă de servicii profesionale de înaltă calitate în diverse domenii de activitate pentru entitățile Grupului din întreaga lume: finanțe și contabilitate, resurse umane, IT, Know Your Customer, compliance și Business Advisory Unit.

Societe Generale Global Solution Centre în România înseamnă performanță, inovație și cei mai buni profesioniști. Având o echipă de peste 2.100 de experți și specialiști, compania deservește 35 de țări pentru toate liniile de business majore ale Societe Generale.

 

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați:

Evelyne Luțaș, Manager Comunicare & PR

evelyne.lutas(@)socgen.com

Plus d'actualités

Dana Gruia Dufaut

Dana Gruia Dufaut, fondatrice du cabinet d'avocats Gruia Dufaut, devenu au début de l’année 2024 GRUIA DUFAUT & ASSOCIES, Société Civile...

Toutes les news

Partager cette page Partager sur FacebookPartager sur TwitterPartager sur Linkedin
Fermer

Découvrez votre espace privé sur ccifer.ro !