Communication - Presse

Throwback : Forumul economic franco-român ”Poveștile care schimbă jocul”

Organizat pe 19 iunie de CCIFER și CCEF, în cadrul Sezonului România-Franța, Forumul economic franco-român ”Poveștile care schimbă jocul” a reunit reprezentanți ai poveștilor de succes care au schimbat în bine România și Franța. Astfel, pe parcursul unei zile, Forumul economic a cuprins 10 domenii social-economice cheie, 46 de speakeri români și francezi: CEO, directori, antreprenori, oameni de cultură și din societatea civilă, pentru a face bilanțul a 30 de ani cooperare franco-română și a creiona noi perspective de dezvoltare.

Vă invităm să vedeți instantanee care surprind prinipalele momente ale Forumului accesând albumul foto al evenimentului.

Pentru mai multe detalii de la fața locului și incursiuni din cadrul panelurilor de dezbateri, puteți accesa comunicatele de presă din ziua evenimentului:

 

Plus d'actualités

Nouveaux membres

TPA Romania

TPA is one of the leading tax, accounting and audit services companies in Romania and Central and South Eastern Europe. From our offices in Bucharest...

Nouveaux membres

Channel Advisors

Quite often, customers and end-users are located in a dispersed geography. They are operating in various industries or market segments which...

Toutes les news

Partager cette page Partager sur FacebookPartager sur TwitterPartager sur Linkedin
Fermer

Découvrez votre espace privé sur ccifer.ro !