Communication - Presse

Throwback : Forumul economic franco-român ”Poveștile care schimbă jocul”

Organizat pe 19 iunie de CCIFER și CCEF, în cadrul Sezonului România-Franța, Forumul economic franco-român ”Poveștile care schimbă jocul” a reunit reprezentanți ai poveștilor de succes care au schimbat în bine România și Franța. Astfel, pe parcursul unei zile, Forumul economic a cuprins 10 domenii social-economice cheie, 46 de speakeri români și francezi: CEO, directori, antreprenori, oameni de cultură și din societatea civilă, pentru a face bilanțul a 30 de ani cooperare franco-română și a creiona noi perspective de dezvoltare.

Vă invităm să vedeți instantanee care surprind prinipalele momente ale Forumului accesând albumul foto al evenimentului.

Pentru mai multe detalii de la fața locului și incursiuni din cadrul panelurilor de dezbateri, puteți accesa comunicatele de presă din ziua evenimentului:

 

Plus d'actualités

Nouveaux membres

FlaroProd

Flaro Prod SA, is a 100% Romanian private company, IATF 16949:2016 certified, with a long history in plastic processing, acting in automotive and...

Nouveaux membres

GLOBAL VISION

Global Vision is the real estate development and investment platform with one of the fastest evolutions in Romania and Central and Eastern Europe. ...

Toutes les news

Partager cette page Partager sur FacebookPartager sur TwitterPartager sur Linkedin
Fermer

Découvrez votre espace privé sur ccifer.ro !