Partenaire

Country Focus Community Forum

 

Cea de-a doua ediție a Country Focus Community Forum reunește cele mai active comunităţi de investitori străini din România și reprezentanți oficiali ai statului pentru un dialog despre perspectivele economice ale României și oportunitățile de business locale.

Camere de comerţ, investitori străini, reprezentanţi oficiali ai statului, instituţii financiare şi membri din management-ul de top al unora dintre cele mai importante companii din România vor participa la discuţii dedicate comunităţilor americană, austriacă, belgiană, franceză, germană, greacă și olandeză în cadrul cărora vor explora modul în care a fi conectat înseamnă de fapt a fi mai puternic.

Country Focus Community Forum are o tradiție de zece ani, debutând printr-o serie de conferințe dedicate, cum ar fi French Investors Forum și German and Austrian Investors Forum și este astăzi evenimentul emblematic care aduce împreună cele mai dinamice comunități de investitori străini activi în România.

Data și locul: 5-6 iunie 2018, Sheraton Bucharest Hotel (Calea Dorobantilor 5-7, București)

Eveniment organizat de Business Review

Membrii CCIFER interesați să participe la Country Focus Community Forum beneficiază de 20% discount. Înregistrarea se face la următorul link: bit.ly/2rl4819. Pentru a beneficia de oferta specială, completați codul de discount “CCIFER2018” în câmpul “Discount code” al formularului de înregistrare.

 

Actualités sur le même thème

Partager cette page Partager sur FacebookPartager sur TwitterPartager sur Linkedin

Fermer

Vous débutez à l'export ?