Partenaires

Demo Metal Virtual, seconde édition

Langue(s) de l'événement
Roumain

Passé

L'événement est terminé.

Save the date!

Bazată pe interesul manifestat de un public numeros pentru o primă ediție și pe experiența construită în 2020, DEMO METAL Virtual 2021, care va avea loc între 24-28 mai, va stimula eficiența comunicării pentru dezvoltarea afacerilor prin intermediul unei experiențe digitale complete și simplificate.


Pentru a îndemna la o comunicare cât mai eficientă, Expoziția va fi organizată pe 7 saloane, ce reprezintă interesele vizitatorilor de la ediția precedentă. Utilizând diversele instrumente de networking puse la dipoziție în cadrul evenimentului, interacțiunea dintre participanți se va face foarte ușor, comod și eficient.


Prezentările live, sesiunile de Q&A și prezența celor mai importanți jucători din industrie vor oferi răspunsuri la întrebările participanților și vor aduce în discuție subiecte de actualitate, de interes pentru piața din România.


Forumul, organizat în cadrul Demo Metal Virtual de revista T&T, Tehnică și Tehnologie, se va desfășura sub tema SMART MANUFACTURING for NEW BALANCE. Ca de fiecare dată, evenimentul își propune să adune elita sectorului industrial în jurul celor mai fierbinţi subiecte din domeniu, dar de această dată într-o abordare „Agile”- concentrată în sprinturi tematice de câte 2 ore.


Cum arată după un an de pandemie peisajul industrial local și internațional? Abordările speakerilor vor face trimitere la contextul și politicile economice locale și europene, la aspecte relevante ale industriilor importante, vor aborda trendurile revoluției industriale aflate în desfășurare și vor detalia soluțiile specifice prezentate în saloanele expoziției.
Nu vor lipsi invitații speciali care vor contura opțiuni viabile în realitatea fluidă și vor inspira acțiuni concrete pentru evoluția individuală sau colectivă.

Pentru inscrieri, click aici:  https://demometal.ro/pentru-vizitatori/#vizitatori.

DEMO METAL VIRTUAL se bucură de susținerea partenerilor strategici: Asociația Constructorilor de Automobile din România (ACAROM), Camera de Comerț Româno-Germană (AHK România), Camera Franceză de Comerț și Industrie în România (CCIFER), Organizația Patronală din Industria Aeronautică Română (OPIAR), Camera de Comerț Italiană pentru România (CCIpR), Camera de Comerț Româno-Britanică (BRCC).
Pentru detalii suplimentare contactați organizatorii la adresa de email demometal(@)tehnicmedia.ro sau accesați www.demometal.ro/virtual .

Partager cette page Partager sur FacebookPartager sur TwitterPartager sur Linkedin
Fermer

Découvrez votre espace privé sur ccifer.ro !