Partenaire

Forbes CEE Forum

Passé

L'événement est terminé.

Forbes România va organiza pe 25 - 26 septembrie 2018 la Hotel InterContinental,  cel mai important eveniment economic al anului 2017 – Forbes CEE Forum. 

Aflat la cea de-a cincea ediție, Forbes CEE Forum este singurul eveniment regional anual organizat în România începând cu 2014 și a adus împreună cei mai importanți lideri internaționali din sfera politică, financiară și de business, precum și editori din rețeaua Forbes din regiunile CEE și EMEA. 

România, regiunea CEE, Europa și întreaga lume are mare nevoie de lideri politici și de business care să ofere o nouă formă organizațiilor și societăților la o scală largă, o formă potrivită pentru vremurile dificile în care trăim, iar Forbes Cee Forum 2017 va avea ca temă principală conturarea noului concept de leadership, odată cu celebrarea a 100 de ani de România. 

În prima zi a forumului, cei mai importanți lideri din mediul de business vor discuta despre contextul economic global și regional, despre oportunitățile și provocările financiare și despre strategiile de creștere și de dezvoltare ale unui business.  Agenda celei de-a doua zile va avea ca teme de dezbatere conceptul de leadership în marile și micile companii, modul cum schimbă digitalizarea modelul de business și trendurile din perspectiva antreprenorială, economică și socială pe termen mediu și lung! Tot in ziua a doua, François Coste, Presedinte CCIFER, va avea o interventie si va reprezenta Camera in acest eveniment.

Peste 500 de înalți reprezentanți ai mediului economic regional, economiști de prestigiu și reprezentanți ai mediului financiar – bancar din regiune, precum și jurnaliști vor fi la evenimentul economic al anului  Forbes CEE Forum – 2018 și vor dezbate  în cele două zile, noile modele de leadership în 2018 și modul în care se conturează acest concept în următorii 100 de ani, precum și modalitățile de relansare a strategiilor economice din Europa Centrală și de Est.

Înscrie-te acum la Forbes CEE Forum 2018 și devino parte din discuțiile relevante care vor defini peisajul economic actual : https://www.eventbrite.com/e/forbes-cee-forum-2018-registration-47580990022?discount=InvitatieCEE2018

Partager cette page Partager sur FacebookPartager sur TwitterPartager sur Linkedin
Fermer

Découvrez votre espace privé sur ccifer.ro !