Evènements  •  Evènements  •  Conférence & Séminaire  •  Rencontre & Echange

Meetup GoGlobal

CCIFER, Bucarest, Roumanie

Langue(s) de l'événement
Romana

Passé

L'événement est terminé.

Fundația Romanian Business Leaders organizează luni, 13 mai, orele 16.30-18.30, un Meetup despre internaționalizare, alături de CCIFER, în care va fi prezentată Franța, ca destinație de investiții și dezvoltare pentru antreprenorii români. Viziunea RBL este că avem nevoie de mai multe companii românești peste hotare și așa a luat naștere proiectul Start-Up Bridge, prin care sunt sprijinite firmele în vederea internaționalizării.  

 Speakeri: 

  •  Daniela APOLOZAN (co-fondator DocProcess, companie românească care a deschis un centru de cercetare la Grenoble) 
  •  Jérôme JULLIAND, Director Business France 
  •  Adriana RECORD, director executiv CCIFER
  •  

Start-Up Bridge propune crearea unei platforme de interacțiune între antreprenorii români și companiile externe aflate în diverse etape de dezvoltare. Ideea, misiunea și obiectivele “Start-Up Bridge” au luat naștereca urmare a identificării unui potențial neutilizat de interacțiune internațională în rândul antreprenorilor români.

 

Vrem să schimbăm mentalități prin această platformă de interacțiune. Vom oferi antreprenorilor români posibilitatea să interacționeze cu alți întreprinzători din piețele țintă, să înțeleagă oportunitățile de afaceri din străinătate și să își găsească mai ușor parteneri, clienți și furnizori prin internaționalizare. De asemenea, proiectul Start-Up Bridge va oferi know-how, studii și informații punctuale despre oportunitățile de business din străinatate.

 

Partager cette page Partager sur FacebookPartager sur TwitterPartager sur Linkedin
Fermer

Découvrez votre espace privé sur ccifer.ro !