Visite d’entreprise

Visite Valeo Sisteme Termice

Valeo Sisteme Tehnice, Strada Uzinei 2B, Mioveni 115400
Voir sur la carte

Langue(s) de l'événement
Roumain

Tarif : Participarea este gratuita.
20 de locuri sunt disponibile.
Numai persoanele care se inscriu si primesc o confirmare de participare din partea CCIFER au acces la reuniune.
Accesul la eveniment se va face in baza prezentarii la eveniment a cartii de identitate sau a pasaportului in original si a unuia dintre documentele de mai jos:
- dovada oficiala care atesta vaccinarea anti SARS-CoV-2 (minim 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare)

Passé

L'événement est terminé.

Valeo este unul dintre cei mai importanti furnizori auto si partener pentru producatorii auto din intreaga lume.

Valeo este un furnizor auto si partener pentru producătorii auto din întreaga lume. Ca si companie concentrată pe partea de tehnologie, Valeo proiectează soluții inovatoare pentru mobilitatea inteligenta, cu un  accent deosebit pe conducerea intuitiva si reducerea emisiilor de CO2. De asemenea, Grupul furnizeaza si distribuie piese de schimb pentru producătorii auto si operatorii independenți de pe piața pieselor de schimb.

In Romania, Grupul Valeo este prezent in doua locatii total independente, Giarmata - Timisoara si Mioveni - Arges.

Valeo Timisoara produce sisteme de vizibilitate pentru industria auto. De la soluții inovatoare de interior si de iluminat exterior, pana  la lumini LED, fiecare soluție răspunde nevoilor si tendițelor pieței auto, asigurând in același timp o vizibilitate clară si siguranța șoferilor. In Timisoara, Valeo construiește ceea ce numim Vizibilitate Augmentata.

 Valeo Mioveni produce module si sisteme de climatizare pentru a optimiza managementul termic al automobilelor cat si confortul pasagerului. Cu o experienta de 17 ani, si o echipa experimentata, atat ca si echipa de management dar si ca echipa operațională, Valeo in Mioveni este aproape de clientul principal, oferind calitate, reactivitate si eficienta in colaborare.

***

Evenimentul este organizat in cadrul Maratonului de Business "rePORNIM ECONOMIA", care va avea loc in perioada 4-7 octombrie 2021, la Pitesti, Ramnicu Valcea si Craiova. Va invitam sa consultati agenda tuturor evenimentelor>>>

GDPR:

Tratăm datele cu toată responsabilitatea, găsiți detalii despre modul de prelucrare și măsurile de protejare a confidențialității aici. Confirmarea participării dvs. la acest eveniment constituie exprimarea acordului pentru eventuala prelucrare de date.

Modalités d'accès

Partager cette page Partager sur FacebookPartager sur TwitterPartager sur Linkedin
Fermer

Découvrez votre espace privé sur ccifer.ro !