Alina IONIȚĂTrainer Purchasing Training

Alina Ioniță este fondator, trainer, consultant de afaceri și autor, unul dintre primii experți români în managementul strategic al achizițiilor în mediul privat.

Alina a sesizat nevoia de educație si dezvoltare, de consultanță customizată și de programe de training adaptate particularităților economiei românești și astfel, în 2013,a luat ființă, Purchasing Training SRL, companie care prin activitatea sa a pus bazele educației în achizițiile în mediul privat și a contribuit activ la fundamentarea pe baze moderne a achizițiilor din firmele românești.

În 2020, Alina a devenit și primul autor român care a publicat o carte dedicată specialiștilor din achiziții. Cartea Strategie, Semnificație și Sens în Achiziții, drumul dinspre lanțul de aprovizionare către abordarea sistemică a achizițiilor” răspunde unei nevoi de cunoaștere în creștere în domeniul Achizițiilor și a apărut plecând de la necesitatea și importanța integrării funcției de achiziții în cadrul companiei, astfel că pe tot parcursul ei sunt prezentate interdependențele departamentale și implicațiile care derivă din acestea.

Partager cette page Partager sur FacebookPartager sur TwitterPartager sur Linkedin
Fermer

Découvrez votre espace privé sur ccifer.ro !