Lucian MihaiPartener la Interact, trainer si consultant in cadrul departamentului Interact Development

Lucian Mihai este Partener la Interact, trainer si consultant in cadrul departamentului Interact Development.

Cu peste 20 de ani experiență în formare profesională, Lucian  a câștigat o experiența solida in diferite industrii în câteva puncte cheie: management, în special managementul oamenilor și echipelor, comunicarea în afaceri si relațiile interpersonale.

În zona de facilitare, Lucian a gestionat întâlniri de strategie și de coeziune pentru echipe de conducere din diferite companii internaționale.

Lucian are câteva acreditări internaționale, pe lângă titlul de Master Trainer în rețeaua internațională Think on Your Feet® este certificat Advanced Trainer de către rețeaua Emergenetics®

Experiența in domeniul managementului, vânzărilor si achizițiilor este legata de industria IT- distribuția de componente și periferice pentru calculatoare, unde Lucian a deținut pozițiile de Manager de vânzări și manager de achiziții. Lucian a condus filiala internațională de achiziții din China a companiei.

Zona multiculturală și impactul ei asupra comunicării și managementului este una în care Lucian a pus pasiune si efort. A livrat programe de training și consultanta in Romania, Austria, Croația, Bulgaria, Franța, Portugalia, Suedia, Turcia si Ungaria.

Lucian Mihai a fost ales “Trainerul anului 2008″ în România.

Partager cette page Partager sur FacebookPartager sur TwitterPartager sur Linkedin
Fermer

Découvrez votre espace privé sur ccifer.ro !