Luiza StefanLearning Architect

Luiza isi dedica activitatea schimbarii umane, care sa aduca bunastare atat personala, cat si organizationala.

Cu ajutorul coaching-ului sistemic, al facilitarii de grup si echipe, creeaza contexte de invatare experientiala cu ajutorul carora oamenii pot sa isi dezvolte gandirea critica, sa genereze idei disruptive care sa le creasca exponential performanta si sa faca schimbarea sustenabila.

Are in portofoliul profesional 10 ani ca analist de business si 15 de management al riscului in domeniul colectarii de debite in retailul bancar.

Provocarile pentru care are solutii sunt: self-leadership, interventii de echipa pentru generarea de solutii rapide si eficiente, parteneriatul cu managerii care vor sa isi dezvolte abilitatile de coaching si lucrul cu echipe de customer service pentru dobandirea abilitatilor de persuasiune si preemptiune in relationarea cu clientii. Este apreciata pentru stilul ei practic care ii ajuta pe oameni sa gaseasca rapid resurse, sa inteleaga cum pot influenta echipele in care muncesc si sa aplice mai rapid si simplu solutiile descoperite.

O activitate draga ii este voluntariatul in educatie. Alaturi de Asociatia ROI a desfasurat doua proiecte de CSR – cu sprijinul CEZ Muntenia, Citi Financial si World Vision. Au beneficiat de training si coaching peste 200 de liceeni din colegii tehnice, care au invatat ce inseamna munca in echipa si ce abilitati socio-emotionale si antreprenoriale au nevoie sa ii ajute sa dezvolte comunitatile in care traiesc.

Partager cette page Partager sur FacebookPartager sur TwitterPartager sur Linkedin
Fermer

Découvrez votre espace privé sur ccifer.ro !