Noi membrii

Accessi+

Accessi+ este un startup care activează pe piața din Franța și România.

Suntem pionieri ai accesibilității digitale în România și experți recunoscuți pe piața din Franța. Partenerii noștri beneficiază de un pachet de soluții complet, care acoperă 360 nevoile organizațiilor pentru asigurarea accesibilității digitale. Aceste soluții permit o experiență de navigare online incluzivă pentru toți utilizatorii, inclusiv pentru cei cu diferite tipuri de dizabilități. Experți noștri în accesibilitate web sunt acreditați W3C, IAOTH și DiNum.

Servicii oferite de Accessi+

a. Audituri de accesibilitate - derulăm audituri de accesibilitate pentru a evalua starea site-urilor și a platformelor online, în conformitate cu cele mai recente standarde de accesibilitate web (EN 301 549 și WCAG).

b. Punere în conformitate - oferim servicii de punere în conformitate ale website-urilor și aplicațiilor mobile, documentelor electronice, e-learning, interfețelor de utilizator etc, furnizând asistență în corectarea erorilor de cod sursă identificate în timpul auditului de accesibilitate.

c. Cursuri de formare și sensibilizare - punem la dispoziția angajaților companiei traininguri în domeniul accesibilității digitale, de la informare și sensibilizare, până la cursuri tehnice de formare.

d. Asistentul digital Accessi+ - un widget de accesibilitate digitală care se integrează în site-uri web și adaptează aparența acestora în funcție de dizabilitatea utilizatorului.

e. Dezvoltare IT accesibilizată - dezvoltăm website-uri și aplicații mobile care respectă standardele de accesibilitate digitală.

 

Pentru mai multe detalii, click aici.

Plus d'actualités

Noi membrii

PURE PSYCHOLOGY

PURE PSYCHOLOGY este o companie franceză care oferă servicii de psihoterapie, suport psihologic și formare profesională pentru profesioniști și...

Noi membrii

RICHEL GROUP

Grupul RICHEL, de la înființarea sa în 1964, concepe, fabrică și realizează soluții complete pentru sere și clădiri industriale în domeniul...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !