Forumul de afaceri franco-român

Împreună pentru Europa. Mai puternică, mai verde și mai sigură.

Al treilea investitor străin, al treilea furnizor și al șaselea client, Franța reprezintă astăzi un partener economic important pentru România. 4.200 de companii cu capital majoritar francez care creează 125.000 de locuri de muncă directe au găsit în România o pârghie pentru competitivitatea globală și o sursă de creștere pe o piață în plină expansiune. Furnizori de capital, expertiză și inovație, investitorii francezi găsesc în România talente, proximitate geografică, culturală și lingvistică și know-how care alimentează o relație economică foarte dinamică.

Apartenența României la instituții internaționale, odată cu debutul recent pentru aderarea la OCDE, face țara și mai atractivă. În acest context, tranziția verde, revoluția digitală, securitatea alimentară și problemele geopolitice apropie România și Franța pentru a transforma Europa, într-o regiune mai puternică, mai verde și mai sigură.

Retour sur

Program Eveniment

Forumul este organizat în prezența unor înalți oficiali români și francezi și evidențiază preocuparea comună de a găsi soluții durabile la provocările climatice. Totodată, abordează oportunitățile și provocările pentru investitori într-un anumit context geopolitic, precum și dezvoltarea sectoarelor strategice pentru Europa, în industrii precum agroalimentar și tehnologie. Forumul organizat la București deschide perspective asupra viitorului talentelor, o problemă critică pentru viitorul Europei.

Speakerii noștri

Reprezentanți ai autorităților române și franceze, europarlamentari, lideri de afaceri, experți își dau întâlnire pentru o zi în schimburi de idei și dezbateri moderate, cu scopul de a pune în valoare perspectivele de dezvoltare în context european, proiectele promițătoare, provocările de întâmpinat și oportunitățile de transformare.

Cu sprijinul

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !