Noi membrii

Beyond Business School

Beyond Business School este o companie fondată în toamna anului 2023 de antreprenorul în serie Grégoire Vigroux, creatoarea de comunități Andra Ghibuțiu și de profesorul asociat Nicolas Boitout.

Școala de afaceri a debutat cu un program similar cu un executive MBA, destinat atât managerilor de nivel mediu și top din cadrul companiilor internaționale, cât și antreprenorilor de succes. Programul se desfășoară într-un ritm alert (fast-track), cu două cohorte pe an:

- 12 ianuarie – 30 martie (10 weekenduri)

- 12 aprilie - 30 iunie 2024 (9 weekenduri).

Structura programului include sesiuni numite CEO Talks, desfășurate vineri seara (orele 18.30 – 22.30), unde cursanții au ocazia să interacționeze cu CEO ai companiilor de top din România, precum: Dacia-Renault, Auchan, Oracle, Orange, EY, BRD, Google, Carrefour, etc, alături de reprezentanții celor mai importante Venture Capital din Romania - Roca X, Gapminder, Early Games Ventures, Common Accel.

Pe lângă acestea, cursurile specializate tipice sunt predate în weekenduri (sâmbăta de la 09.00-17.00 și duminica de la 09.00-14.00) și acoperă teme precum: Finanțe Corporative, Leadership și creare de echipe, Public Speaking, Marketing, Vânzări și Negociere comercială, Capitaluri de Risc și evaluarea startup-urilor, Managementul companiilor de IT, Transformare Digitală, Sustenabiliatte și macroeconomie și aspecte economice globale.

Motto-ul școlii de business este "By professionals, for professionals", astfel încât cursurile și masterclass-urile sunt susținute de traineri și invitați, toți profesioniști implicați activ în lumea afacerilor, aducând nu doar cunoștințe academice, ci și experiența practică.

Accentul se pune pe facilitarea unui networking de calitate și construirea unei comunități solide de "Beyonders". Această comunitate are ca scop sprijinirea reciprocă, generarea de idei valoroase și identificarea de noi oportunități de afaceri.

Beyond Business School reprezintă astfel un mediu propice pentru dezvoltarea profesională și personală a participanților, oferindu-le resursele și suportul necesare pentru a-și atinge obiectivele în carieră și în afaceri.

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !