Noi membrii

Connect Media

Connect Media este o agenție ce oferă servicii integrate de identitate vizuală și marketing digital. Oferim o strategie bazată pe marketing pas cu pas, de la poziționarea brandului, identitatea de brand și elementele vizuale cheie, la conținut web, design și dezvoltare, până la campanii de awareness și promovare online.

Agenția noastră găzduiește 7 experți care abia așteaptă să te însoțească la fiecare pas al călătoriei tale în marketing:

Poziționare și identitate brand: ce tediferențiază de competitori, ce te face de neuitat pentru clienți. Te putem ajuta să găsești și să definești acest lucru și apoi să îl distilăm în ceva uimitor din punct de vedere vizual - logo-ul și sloganul tău.

Website content/design/dezvoltare: de la e-commerce la site-uri de prezentare, echipa noastră asigură servicii complete de la harta optimizată a site-ului la conținut personalizat, design web creativ și apoi până la etapele finale de dezvoltare care reunesc front-end-ul (ceea ce vede și folosește utilizatorul pentru a interacționa cu tine) și back-end-ul (partea care te ajută să gestionezi site-ul).

Social media: de la a te asigura că ai social media configurată pentru o lună întreagă, pe baza unui calendar pentru conținut și vizual (fie că este vorba de postări concepute sau fotografii cu produsele dumneavoastră), până la gestionarea comentariilor și crearea de evenimente - ne ocupăm de asta!

Mentenanță website: nu este partea cea mai strălucitoare a ceea ce facem, dar aceasta este ceea ce face ca site-ul tău să funcționeze la capacitate maximă. Actualizarea modulelor, instalarea de noi funcții (livrare prin curierat, facturare etc.) - dezvoltatorii noștri știu cum să strângă șuruburile și piulițele care îți mențin afacerea online.

Prezentare de business: dacă trebuie să îți prezinți afacerea, ar fi bine să o faci cu stil! Echipa noastră de content-design te va ajuta să extragi cele mai bune părți și să le pui într-o vitrină frumoasă pentru a uimi potențialii clienți sau parteneri de afaceri.

Inbound Marketing- Atrage. Implică. Încântă. Câți dintre utilizatorii site-ului tău sunt utilizatorii care revin? Câți dintre clienții tăi te recomandă mai departe? Dacă răspunsul este ”prea puțini” atunci inbound marketing este soluția de care ai nevoie. Inbound marketing are două obiective foarte importante: să atragă clienții noi și să îi fidelizeze pe cei existenți.

Clienții Connect Media ne recomandă:

“Aș spune că apreciez relația cu Connect Media pentru că știu că mă pot baza că atunci când avem fie o problemă operațională de rezolvat, fie ne dorim să dezvoltăm ceva nou întotdeauna vă ocupați de ea până la capăt și nu vă opriți până cand lucrurile nu sunt făcute bine.” Stefan Ecxarcu - General Manager GAM

“Colaborarea cu agenția Connect Media este mai mult decât o relație de business pentru noi: mereu aproape, “umăr la umăr”, cu idei creative, răspunsuri prompte, suport și un bun management al echipei. Am cunoscut o echipă faină și dornică să își dovedească zilnic că poate mai mult!” Cătălina Ionescu, general manager Inteli PR

Ne poți găsi online (evident) sau ne poți face o vizită! www.connectmedia.ro.

Facebook: ConnectMediaDigital.

Instagram: connectmediadigital.

LinkedIn: ConnectMediaDigital

Locație- locație- locație-locație: Doamna Oltea 2, sector 2, București

Plus d'actualités

Noi membrii

PURE PSYCHOLOGY

PURE PSYCHOLOGY este o companie franceză care oferă servicii de psihoterapie, suport psihologic și formare profesională pentru profesioniști și...

Noi membrii

RICHEL GROUP

Grupul RICHEL, de la înființarea sa în 1964, concepe, fabrică și realizează soluții complete pentru sere și clădiri industriale în domeniul...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !