Noi membrii

Core Accounting

Core Accounting este o este o companie specializată în servicii financiar-contabile și fiscale, payroll, consultanță și audit, gestionată o echipă cu experiență profesională vastă, oameni foarte bine pregătiți, maturi profesional, membri ai unor organisme recunoscute (membri CECCAR, membri ai Camerei Consultanților Fiscali).

Core Accounting inseamnă o echipă de experți în fiscalitate, economie, consultanță și legislația muncii, cu peste 20 de ani de experiență în domeniu, autori ai unui număr impresionant de lucrări de specialitate.

 

Încrederea este factorul numărul 1 pentru oamenii care fac afaceri cu alți oameni.

Clienții nostri ne-au incredințat afacerile lor pe termen nelimitat pentru că le-am câștigat încrederea prin relevanța serviciilor oferite, garanția și siguranța celor mai bune soluții financiare, însoțite de o comunicare eficientă, clară, lămuritoare.

 

Experiența echipei, pregătirea continuă, anii de consultanță și portofoliul larg de clienți, din majoritatea domeniilor de activitate, ne-au format o viziune globală asupra sistemului financiar-contabil și fiscal și asupra provocărilor pe care le lansează afacerilor clienților noștri, și ne permit sa le oferim acestora cele mai bune servicii.

 

Prin serviciile pe care le oferim, clienții noştri beneficiază de:

taxe calculate corect

• costuri optimizate

• informaţii esenţiale pentru luarea celor mai bune decizii

• Viziune de ansamblu

• degrevare de grija controalelor ANAF, ITM,

• reprezentare calificată în faţa autorităţilor

• cele mai potrivite soluţii de funcţionalitate economică,

financiar-contabilă, payroll şi administrativă

• planuri de business validate financiar

• oportunităţi de business identificate

• consolidarea afacerii, control şi mai bună execuţie

 

"O navă în port se află în siguranţă, dar nu pentru asta sunt făcute navele." - John Shedd Este bine-cunoscută întrebarea “Pentru cine lucrează un contabil? Pentru stat sau pentru client?” Core Accounting nu lucrează nici pentru stat, nici pentru client, ci impreună cu clientul.

 

Din păcate, contabilul care lucrează pentru stat, va ține, de frică, toate navele în port. Contabilul care lucrează pentru stat NU va face nimic mai mult decât cere legea și definiția unui contabil, și anume să se asigure că firma clientului îndeplinește și respectă toate reglementările fiscale, este la zi cu declarațiile și actele prevăzute de lege. Tine o evidență contabilă și fiscală în favoarea statului, pentru că se teme de control, de confruntarea cu inspectorii fiscali în cazurile unde legislația este ambiguă sau unde există un vid legislativ. Nu stăpânește legislația sau o stăpânește doar în litera (nu și în spiritul) legii. Nu iese din fișa postului, nu contribuie, nu îmbunătățește.

 

Pentru fiecare dintre firmele cu care colaborăm suntem partenerul de încredere, dedicat și implicat, care gândeste în perspectiva avantajului comun. Afacerea partenerului nostru este și afacerea noastră. Suntem suficient de competenți și de maturi profesional încât să nu ținem navele în port.

Suntem bine pregătiţi, la curent cu modificările legislative, încrezători în competențele noastre, chiar și într-un mediu legislativ dinamic și imprevizibil, suntem proactivi și dedicați susținerii afacerilor partenerilor nostri. Toată experiența noastră este valorificată în avantajul partenerilor noștri.

Vrem să ne susținem partenerii, să îi ajutăm să obțină profit, să identificăm proactiv nevoile de business, punctele blocante și toate modalitațile prin care pot progresa.

Dacă vreți să cunoașteti în detaliu avantajele pe care serviciile noastre le-ar putea aduce afacerii dumneavoastră, să le testați relevanța și eficiența, cu mare drag vă vom pune la dispoziție toate informațiile necesare care să vă ajute în luarea unei decizii.

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !