Noi membrii

EXL

EXL este o companie multinațională care, în parteneriat cu clienții săi, oferă soluții digitale de analiză pentru a îmbunătăți rezultatele de afaceri și a-și dezvolta potențialul de creștere. Înființată în 1999, EXL are sediul central în New York. Compania operează în peste 50 de centre de livrare în SUA, Europa, India, Filipine, Africa de Sud și Australia, avand peste 54.000 de angajați.

Suntem un partener indispensabil pentru companiile de top din industriile asigurărilor, serviciilor bancare și financiare, de asistența medicală, retail și logistică. Aducem o combinație unică de date, analiză avansată, tehnologie digitală și expertiză în industrie pentru a ne ajuta clienții să transforme datele în informații, să eficientizeze operațiunile, să îmbunătățească experiența clienților și să-și transforme afacerea.

Centrul din Cluj a fost înființat în 2009 și oferă servicii pentru clienți din domeniile călătorii și finanțe si contabilitate, operând cu peste 25 angajați de în cinci limbi străine.

In cadrul proiectului dedicat călatoriilor de afaceri, angajații noștri vorbitori de franceză și germană ajută clienții cu rezervări de hotel, mașina și tren, facilitând procesul de la început până la sfârșit. De asemenea, în materie de finanțe si contabilitate, oferim servicii de evidență contabilă, gestionarea conturilor și raportare financiară clienților noștri, cu scopul de a spori eficiența operațională.

Deoarece credem cu tărie în puterea educației, ne angajăm activ în inițiative care ajută tinerii să dobândească cunoștințe și abilități pentru a prospera într-o lume care se schimbă rapid. De la programe de mentorat care ghidează mințile tinere către cariere împlinite până la colaborări cu instituții de învățământ locale, suntem investiți în construirea unui viitor mai luminos prin învățare.

Fie că este vorba de angajați la începutul carierei sau de profesioniști cu experiență, EXL oferă resursele și instrumentele necesare pentru ca aceștia să își construiască și să își perfecționeze setul de abilități.

In cadrul EXL, nu contribuim doar la dezvoltarea unei forțe de muncă calificate, ci încercăm și să sprijinim comunitățile pe care le deservim prin proiectele noastre de voluntariat și CSR.

EXL este mai mult decât o companie, este un susținător al schimbării pozitive. Sprijinind creșterea comunității, educația și practicile de durabilitate, deschidem calea pentru un viitor mai bun, în care prosperitatea este împărtășită, cunoștințele sunt abundente și mediul înfloritor.

Pentru mai multe detalii, accesati: here.

Plus d'actualités

Noi membrii

Libra Guard

Servicii Profesionale de Securitate

Membri

În sala de escaladă nu plâng

Sunt Ionuț, am 6 ani și sufăr de parapareză spastică. Îți vorbesc în numele a 100 de copii cu dizabilități, ca mine, care au nevoie de SUPERPUTERI! ...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !