Noi membrii

Quadra Estate

Quadra Estate este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2007. Pe parcursul activitatii noastre am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Oferim atat servicii de intermediere cat și servicii de reprezentare exclusivă a cumpărătorului / vânzătorului. De asemenea, suntem una dintre agențiile de top pentru găsirea locuințelor pentru expatriati. Numeroase companii multinaționale și ambasade au găsit locuintele angajaților lor prin intermediul companiei noastre.

Oferim suport pentru furnizarea spatiilor de birouri pentru companii, fie ca este vorba despre un apartament într-o vilă sau clădiri de birouri certificate Clasa A. Pentru investitorii care doresc să achizitioneze proprietăți în România oferim soluții profesionale, fiabile și profitabile, inclusiv achiziționarea de terenuri pentru dezvoltare.

Deasemenea oferim servicii de administrare ale proprietăților pentru investitorii care caută unități generatoare de venit. Echipa noastră de administrare a proprietății vă va ajuta cu toate aspectele legate de închirierea și gestionarea operațională a proprietății dvs.

Piata imobiliara din Romania este o piata foarte dinamica, intr-o continua transformare, iar la Quadra Estate suntem alaturi de clientii nostri pentru a le oferii cele mai bune solutii pentru nevoile lor imobiliare.

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !