Bilantul evenimentului

Retour sur: Business Tour petrecute Craiova și Slatina

🚗 După 2 zile de #BusinessTour petrecute la Craiova și Slatina, ne-am întors cu un bagaj bogat în noi conexiuni și oportunități de business.

👷‍♂️ Ne-am bucurat să întâlnim companii locale și să discutăm despre posibilități de parteneriat și investiții în regiune: Vimetco ALRO, Altur, Arhi Design, Cerealcom, Domeniul Coroanei Segarcea, POP Industry, Popeci Utilaj Greu, SC Softronic SRL.

🤝 Am profitat de vizita în oraș pentru a ne întâlni cu Primarul Municipiului Craiova, Lia-Olguța Vasilescu, și a discuta despre proiectele publice și private de investiții în Craiova și posibile oportunități de colaborare.

👨‍🎓 Universitatea din Craiova 1 ne-a primit cu entuziasm la sediul central, pentru a fi gazda unui atelier de orientare profesională FRANCO-JOBS, susținut de doi reprezentanți ai CS GROUP - ROMANIA, companie membră CCIFER, care le-a vorbit studenților despre proiectele în care sunt implicați.

Mulțumim partenerilor noștri: Edenred Romania, Groupama Asigurari Romania, Renault, UniCredit Bank Romania, Universitatea din Craiova 1.

📣 Timișoara, Deva și Arad sunt următoarele destinații ale Maratonului de Business #CCIFER, între 20-22 mai: Agenda | CCI FRANCE ROUMANIE (ccifer.ro)

Plus d'actualités

Noi membrii

Libra Guard

Servicii Profesionale de Securitate

Membri

În sala de escaladă nu plâng

Sunt Ionuț, am 6 ani și sufăr de parapareză spastică. Îți vorbesc în numele a 100 de copii cu dizabilități, ca mine, care au nevoie de SUPERPUTERI! ...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !