Noi membrii

Valeo

Valeo este furnizor de automobile și partener pentru producătorii auto din întreaga lume.

În calitate de companie de tehnologie, proiectăm soluții inovatoare pentru mobilitatea inteligentă, cu un accent deosebit pe conducerea intuitivă și reducerea emisiilor de CO2. De asemenea, Grupul furnizează și distribuie piese de schimb pentru producătorii de automobile și operatorii independenți de piață de schimb.

Grupul de afaceri Visibility Systems – alcătuit din două grupuri de produse, sisteme de ștergătoare și sisteme de iluminat – proiectează și produce tehnologii inovatoare pentru a asigura cea mai bună vizibilitate și siguranță posibilă pentru șoferi în toate condițiile meteorologice, atât ziua cât și noaptea, cu design și confort optime. .

La Valeo, inovația este condusă de diversitate, autenticitate și energia talentelor sale. Ți-ar plăcea să trăiești într-o nouă aventură tehnologică și umană?

Alăturați-vă Valeo și angajaților săi din 33 de țări!

Valeo este prezent în România în 2 locații, o fabrică la TIMISOARA și o fabrică la MIOVENI (zona Argeș).

Valeo Timisoara in calitate de Uzina de Injectie Iluminat produce sisteme de vizibilitate pentru industria auto pentru a sprijini soferul in Sarcina de Conducere, pentru a permite masinilor cu condus singur sa ruleze in toate conditiile si pentru a face experienta placuta si incitanta a calatoriei.

De la soluții inovatoare de iluminat interior (iluminat interior) și exterior (far, ceață, chmsl), până la lumini LED, fiecare soluție se adresează nevoilor și tendințelor pieței autoturismelor, asigurând în același timp vizibilitate clară și siguranță șoferilor.

Producția este împărțită în trei unități de afaceri: Producția de echipamente originale (OEM), Piața de schimb - Piața de servicii (AFM) și Produse speciale (SP).

Valeo lucrează cu cea mai recentă tehnologie și utilizează procese complexe de injecție, acoperire, lăcuire, metalizare și asamblare.

În Timișoara, Valeo construiește ceea ce numim Vizibilitate Augmentată!

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !