APPLY Conference 2023

LEADERS OF TRANSFORMATION - 24 FEBRUARIE 2023

Liderii din HR nu sunt aceia care au preferat să rămână în gardă sau să renunțe la recrutări, ci sunt tocmai companiile care au pariat pe expansiune, au continuat investițiile în consolidarea brandului de angajator și în fericirea propriilor angajați și au dat dovadă de creativitate în motivarea echipelor la distanță.

Provocările oamenilor de resurse umane nu se încheie aici, aceștia sunt nevoiți astăzi să regândească și să adapteze procesele companiei la stilul hibrid de lucru și să aducă angajații înapoi în birouri punând în centrul atenției siguranța, sănătatea și fericirea lor.

Conferința APPLY este un eveniment premium care pune în centrul atenției companiile care se concentrează pe plasarea oamenilor și a comunităților pe primul loc.

AICI Speakerii.

Plus d'actualités

Noi membrii

ARHI DESIGN

ARHI DESIGN a fost înființată în 1992 la inițiativa a doi prieteni, Mircea Nistor și Horațiu Buzatu. Încă de la primele tranzacții, activitatea noii...

Noi membrii

Oameni și Companii

Oameni și Companii, cunoscută și sub numele de OSC, este o companie de marketing și tehnologie fondată în anul 2000. Misiunea noastră este de a ajuta...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !