Membri

BNP Paribas Real Estate – Property Manager si agent exclusiv de inchiriere pentru Hexagon Offices in Cluj

[Translate to Roumain:]

BNP PARIBAS Real Estate Romania a castigat mandatele de property management si agent exclusiv de inchiriere a imobilului Hexagon Offices, o cladire de birouri de Clasa A, amplasata intr-o zona in plina expansiune a municipiului Cluj Napoca, detinuta de KESZ International Romania. Lucrarile de constructie se finalizeaza in luna iunie 2019.

Departamentul de Property Management a BNP Paribas Real Estate Romania va prelua administrarea imobilului a carui finalizare este preconizata pentru trimestrul al doilea din 2019. Imobilul Hexagon Offices este construit la cele mai inalte standarde sociale si de dezvoltare sustenabila, urmand sa obtina certificarea de cladire verde, BREEAM Excellent.

In plus, incepand cu luna martie 2019, departamentul de inchirieri birouri a BNP Paribas Real Estate Romania reprezinta exclusiv proprietarul in procesul de inchiriere a imobilului Hexagon Offices.

Plus d'actualités

Bilantul evenimentului

Retour sur: Business Tour Prahova

🚗Incursiunea #BusinessTourCCIFER a continuat  în județul Prahova. Alături de noi au fost peste 40 de participanți care s-au bucurat de oportunitatea...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !