Comunicare -Presa

Climate Change Summit

#schimbariclimatice #BRD #SocialInnovationSolutions #mediu #greenccifer

Timp de 2 zile, 4-5 octombrie, Bucureștiul va fi gazda Climate Change Summit. Este primul eveniment regional care va aborda soluții la schimbările climatice cu care se confruntă planeta.  

Născut la inițiativa BRD Societe Générale, în calitate de fondator, și organizat de Social Innovation Solutions (SSI), evenimentul marchează o premieră în regiune în materie de protejare a mediului.

Când vine vorba de impactul schimbărilor climatice, românii sunt mai degrabă pesimiști, cu pondere mai mare în rândul tinerilor de 15-24 ani și a persoanelor din mediul urban. Află mai multe din studiul SSI și IZI https://bit.ly/3EcA9zM .

Peste 50 de speakeri internaționali (cercetători, antreprenori si factori de decizie la nivel național și european, inovatori din corporații și societatea civilă) vor transmite ideile și soluțiile lor pentru un viitor mai sustenabil.

Sectoarele de activități considerate ca motoare ale dezvoltării durabile sunt eficiența energetică, tranziția energetică, managementul deșeurilor, tratarea apei, mobilitatea curată, companiile cu economie regenerativă/circulară, dezvoltările sau achizițiile imobiliare verzi, finanțarea cu impact social.

Toate informațiile despre eveniment sunt disponibile pe climatechange-summit.org.

CCIFER, în calitatea sa de partener strategic al evenimentului, reafirmă angajamentul de mediu alături de întreaga comunitate de afaceri franco-română.

 

Plus d'actualités

Noi membrii

TPA Romania

TPA Romania, membra a grupului TPA, este una dintre companiile de top de consultanta fiscala, contabilitate, audit si consultanta juridica in Romania,...

Noi membrii

Channel Advisors

Cel mai adesea, clienții și utilizatorii finali sunt răspândiți în teritorii extinse. Ei activează într-o mulțime de industrii sau segmente de piață,...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !